Natalia: “Voor mij is de Oekraïne dood…”

Children during the German bombing of Russia on June 24, 1941
Tere zieltjes in onze contreien mogen er geen kennis van nemen, ze moeten blijven geloven in de enige waarheid die de door hun gekozen leiders voor hen in petto hebben. Onze media zetten zich dagelijks in om deze geheel belangeloos te verspreiden. Soms worden ze op heterdaad betrapt vanwege censuur en desinformatie die ze in het verlengde hiervan tot hun taak rekenen. Michel Collon liet een significant voorval zien en zijn boodschap werd door YouTube onmiddellijk verwijderd. Ze is weer terug.

Als zelfs één dissidente stem eentje teveel is ziet het er met de berichtgeving werkelijk beroerd uit. Zijn de belangen van kapitaal en militair dermate groot dat mensenlevens van nul en geen waarde meer zijn, behalve als ze misbruikt kunnen worden voor propaganda, levend of dood?
 


 

Cette vidéo a été éliminée par Youtube dès sa publication le vendredi 13 mai. Youtube est revenu sur sa décision et la vidéo est de nouveau disponible sur la chaîne Investig’Action ainsi que sur Odysée. Nous estimons qu’elle est importante pour exposer les effets de censure massive dans la presse occidentale. Nous comptons sur vous pour la paratger largement avec vos amis.

 
Bij deze dus.
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.