De laatste regels

Michelle Perez


 

Joachim Wilbers

 

Joachim Wilbers – Donkey City

Sante Fee was een heel speciale fee. Niet als de anderen met zo’n sterrenschietend stokje. Zij had haar eigen heerlijkheid en daarover deed ze heel geheimzinnig. Niemand mocht haar heerlijkheid zien die ze altijd zorgvuldig bedekt hield. Zo was ze. De andere feeën namen haar dat niet kwalijk. Ieder had haar eigen eigenaardigheden. Zo was er een die nergens toe in staat was zonder krulspelden in haar haren en een ander droeg altijd veel te korte rokken, eigenlijk een fee onwaardig, maar ook dat werd getolereerd want ze had fraaie benen.

 

 
Vandaag nam Joachim afscheid van het leven. We zullen deze prachtmens en zijn wijze levenslessen blijven missen. Vaak waren we het oneens, maar de band was onverbrekelijk. Tot vandaag. Zijn besluit stond vast, hij wilde een waardig leven leiden en dat kon  voor hem niet meer. Als stof gaat hij nu verder. Vaarwel Joachim!
 
Gonny en Fons

 

Beethoven: Vioolsonate nr. 8 in G
Renaud Capuçon – Martha Argerich

Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.