Oproep

Stokstraat Maastricht
Vijftiger jaren, de oorspronkelijke bewoners zijn “weggesaneerd”.
Voor de niet geïnformeerde lezer enkele bijdragen van trol Maria Pekelharing, ook bekend onder Kim de Wit, Willem van Gelre, Willem Nijmegen en vele andere fake-namen, de laatste weken verschenen in het NRC-forum.

 

 


# Maria Pekelharing zegt:
woensdag 17 november 2010, 14:33 uur

165-Johan Wiersma—Er is nog niet op uw lijstje (bravo!) gereageerd, vermoedelijk zien ze het over het hoofd 😉 . Misschien ook aardig om er een GL-lijstje aan toe te voegen, waar vrouwe Halsema haar kans nu schoon ziet. Onder aanvoering van Singh Varma (die van de ongeneeslijke kanker), die al die jaren door GL uit de wind werd gehouden, ondanks diverse verdenkingen van o.a. malversaties.
Maar al met al komt het erop neer dat links Wilders niet klein kon krijgen, en de gierspuit dus maar op zijn discipelen richt. Door ieder feitje op te blazen, met behulp van al even linkse media als NRC. Niet dat dit alles iets met landsbelang te maken heeft, want links is erop gespitst deze regering van de troon te stoten, om daar vervolgens zelf op plaats te nemen, naar eigen verwachting. Pure machtswellust, maar als ze consequent zouden handelen dan werd de hele Kamer gescreend, en dat laten ze uit begrijpelijke overwegingen wel achterwege. Verstandig van Wilders om Lucassen c.s. in de Kamer te houden -en daarmee links de wind uit de zeilen te nemen-, al is het maar om gedurende deze regeringsperiode intern orde op zaken te stellen en kwaliteit aan te trekken.

# Maria Pekelharing zegt:
vrijdag 19 november 2010, 22:18 uur

196-Patric Faas—Na zeven (!) jaar werd ze eruit gegooid, maar niet dankzij het zelfreinigend vermogen van GL, zie Wiki:
In de Tweede Kamer viel ze nauwelijks op en zelfs haar eigen partij verklaarde dat ze ”niet uitblonk in parlementair werk”. In 1994 kwam ze in opspraak door enkele financiële affaires rond inzamelingsacties. In oktober 2000 beweerde Tara Singh Varma aan een ongeneeslijke vorm van kanker te lijden en kondigde ze per brief haar afscheid in de Tweede Kamer om zich voor te bereiden op het einde.
In juni 2001 ontdekte het TROS-programma ‘Opgelicht?!’ dat ze helemaal niet aan een ongeneeslijke vorm van kanker leed. Daarnaast werd ze in dit programma beschuldigd van oplichting. Een vertegenwoordiger van een door Singh Varma gesteunde Indiase organisatie, the Ninash Foundation, verklaarde dat door Singh Varma gedane financiële toezeggingen niet waren nagekomen. Singh Varma had 250.000 dollar per jaar beloofd aan de stichting, maar dat geld werd nooit betaald. De stichting kwam hierdoor in grote problemen.
Toch van een ander gehalte dan het leugentje van Bosma, nietwaar.

# Maria Pekelharing zegt:
vrijdag 19 november 2010, 22:39 uur

191-Jose van Royen—Maar niet nadat u mijn 18, 112, 150 en Johan Wiersma’s 165 over het hoofd had gezien…
Als u de gierspuit van links op dit forum niet signaleert, dan kan het niet anders of u moet deel van die lucht uitmaken, als norm, en dat lijkt mij weer geen verdienste.
Het grootste deel van 24 lijkt me niet 5, en grotendeels in discrediet gebracht door opblazen, u weet vast wel door wie. Wel toevallig dat dit enkel PVV-leden betreft, maar het staat u geheel vrij het lijstje met partijen als PvdA, GL en D’66 aan te vullen, of vallen ze daar onder de ‘boefjes’.


Och, weet je wat, onze vlerk heeft graag aandacht. Ik plak maar even al zijn stukjes van de laatste maand achter elkaar. Hoef ik ze lekker zelf niet meer te lezen. En snel klaar dus. Veel leesplezier gewenst! Die nummers 18, 112, 150 en Johan Wiersma’s 165 ontbreken. Lees ze even terug in dat blog. Vooral dat lijstje van Wiersma mag u beslist niet missen. Echt een man met een zeer speciaal historisch besef.

En hier het plakwerk. We doen het wel via een PDFje, kost anders teveel van mijn kostbare ruimte:
reacties.pdf.


Opmerkingen, kritiek, vragen, aanvullingen? U kunt rustig reageren! Aarzel niet…
Leuk om eens terug te lezen: Niveau en opzet NRC-forum. Over de netiquette en zo… Het lijkt een eeuwigheid geleden, in oktober 2007 was het.

STEVEN DE JONG

Waar trekt u voor uzelf de lijn, tot hier en niet verder? Heeft uzelf graag crapuul over de vloer? Niet, waarom staat u dan het voortdurend misbruik toe op het forum van ook uw krant, uw werkgever? Is deze op de hoogte van de goede werken van een, zoals iemand terecht opmerkt, imbeciel, die meent zich alles te kunnen veroorloven? Lees, nee publiceer ook eens de teksten van onverlaat Willem Nijmegen, die ook u te gortig waren. Die verwijderd werden. U weet best waar ik het over heb.
Wanneer is voor u de maat vol of moeten de lezers tot de conclusie komen dat het u geen donder uitmaakt, dat u het zelfs wel grappig vindt, dat fascistisch gedoe van die anonymus?

U en u alleen weet precies welk bedrog deze anonymus op het forum pleegt. En u heeft weet van zijn miserabele leugens. Voor u mag het zelfs geen anonymus zijn, dat maakt deze kwestie ook zo pikant, meneer Steven de Jong. U kent de mogelijke consequenties?Uitgelichte foto: Stokstraat

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.