Inbraken en sloopwerk

Nikolai A. Ladovsky: Competition Project for the Columbus Lighthouse
Santo Domingo, Dominican Republic (1929) 
Iemand doet, met de ondertoon van een zeker satanisch genoegen, melding van het feit dat het aantal inbraken in Den Haag afgelopen jaar gestegen is. Zijn berichten via Twitter:


Grote toename woninginbraken. Bovenop een stijging van 70% van de straatroven. Beleid Den Haag faalt volledig #PVV

“Verloedering is stemmingmakerij van PVV”? Nee, feiten: stijging inbraken: 15%, stijging straatroven: 70% #verloederingDe auteur volgens het profiel bij Twitter: Arnoud van Doorn @vanDoornA The Hague Raadslid PVV Den Haag. Am Israel chai http://www.pvvdenhaag.nl

De bekende riedel van volksverlakkerij en stemmingmakerij. Reageren doe je dan zo (reactie op de eerste tweet van hem):


@ . zijn een mogelijke oplossing. Implantaten bij de geboorte nog beter. De gecontroleerde .Natuurlijk ontvang je geen antwoord. Discussie is aan dit soort mensen niet besteed. 

Enfin, waarom ik met dit verhaaltje kom? Een kenmerk van inbreken is anonimiteit. Goh, zegt u, dat wist ik nog niet. Nee, maar hebt u er wel eens bij stil gestaan dat je op allerhande manieren kunt inbreken op internet. Inbreken bij iemands geestelijk eigendom? Dat gebeurt als je onverlaten er de kans toe biedt.

Vandaag viel het volgende bij mijn studie over Maastricht te aanschouwen:


“Weg met de linkse fascisten zoals die werkeloze dorpsgek met zijn hanenkam”U ziet het, sta je open voor samenwerking, informatie-uitwisseling, dan wordt je met dit soort praktijken geconfronteerd. Alweer een illusie armer en geen “gemodereerde samenwerking” meer. Dankzij een fascist van dienst. Ja, met die vrijheid gepredikt door Wilders is het me wat.


Uitgelichte tekening: Nikolai A. Ladovsky – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.