Even voorstellen: Fons Scaf en z’n familie

Maastricht: Servaasbrug voor de kanalisatie van de Maas
Met de dag groeit mijn ego. Wat een energie, wat een fantasie. Het wordt de hoogste tijd dat Dirk Hartman mijn biografie gaat bewerken. Een man met het overzicht. Wist al alles wat denkbaar was over mijn afkomst te melden, dus voor hem moet het een koud kunstje zijn het heden te verwerken. Zelf ben ik namelijk een beetje de draad kwijt. Wie ben ik zelf, wie is mijn vrouw, mijn zoon? Kloppen de gegevens over mijn ouders wel?


Allereerst, wie is Fons Scaf? Deze?


 


Mijn geweten, meldt deze scribent. Mooi meegenomen, gewetenloos ben ik dus niet en het is in vertrouwde handen. Onmiskenbaar die van een grote PVV geest, dagelijks en al jaren actief onder een veelvoud aan nicknames. Je kunt gevoeglijk spreken van een PVV engelbewaarder die mij tot in mijn intiemste wereld elke minuut tijdens mijn leven volgt. Hij heeft het op zich genomen de wereld te beschermen tegen een hoogst gevaarlijk en conspirerend sujet: “Gevaarlijk en vunzig schorem komt er over de vloer in het Tibaert kamp. Gelukkig dat zelfs het OM er nu mee bezig is.” Pedo vanzelfsprekend. Dan weet je het wel.

Als update 23 mei 2014: De complete TL van Tibeart voor zover ze nu nog te zien was. Tibeart is meer dan waarschijnlijk een fake account van Friedrich Eckhardt, welbekend bij Femke Halsema.
 
Uitgelichte foto: Servaasbrug

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.