Ophangen die gasten

Glen Luchford: Malgosia Bela


Reconstructie mei 2017 en terug gedateerd



Slechte mensen verdienen geen leven, daar zijn we het over eens, denkt het goedvolk. Spreekbuizen om te laten weten wie slecht, minderwaardig en gevaarlijk is zijn er volop. Ze vinden gehoor, want zonder na te denken weet men dit is de waarheid, dit zijn de feiten. Serieuze media houden zich verre van dergelijke praktijken, daarom zijn ze zo verdacht in kringen van het goedvolk. Fascisten maken van deze instelling grondig misbruik, niet informeren, uitleggen en aan het denken zetten is hun benadering, maar indoctrineren, het openbaar klimaat vergiftigen. Het goedvolk krijgt de overtuiging dat ze zich achter die boodschappers moeten scharen, want zij zijn immers niet zo. Ze zijn door en door goed, het slechte komt van buiten, van de straat, van over de grens.

De deux ex machina is in dit maatschappelijk-politieke spel pedofilie gebleken. Een roeptoeter is zo al jaren in de weer over iemand waarvan nauwelijks iets bekend is maar wel voortdurend verdacht gemaakt wordt zonder een spoortje bewijs. Je zou zo zeggen dat mensen die dit personage kennen, met wie ze samenwerkten en wederzijds vertrouwden hem of haar zouden wijzen op het feit dat het uiten van valse beschuldigingen en een hetze voeren zeker in een rechtstaat geen pas geeft. 

Integendeel, ze kletsen elkaar op de dijen en hebben reuze pret met Sjaakie, want zij is dat figuur, hun alleraardigste Sjaakie uit Mokum. In feite zijn ze uit hetzelfde hout gesneden als hun vertrouwelinge, ze zien zichzelf ook als goedvolk, ze zijn niemand verantwoording schuldig omdat ze a priori aan de goede kant staan. Denken ze. Ze noemen zich Krapuul. 

Op de gelijknamige site van hen zult u niets vernemen over dit kwaadaardig fascistisch spel. Dat gaat hen boven de pet. Je heet een viespeuk te zijn als je deze praktijken toont, puur om te laten zien hoe mensen monddood worden gemaakt. Lafheid is ook een kenmerk van fascisten, zich verschuilen achter de rug van een ander, wegkijken als het niet zo gelegen komt. Hard schreeuwen en snel wegrennen. Typerend voor Krapuul.

Enkele voorbeelden van de pedofiele santenkraam van Sjaakie op een willekeurige dag als deze. De media houden ons dom, zegt de dwaas. Illustratief voor haar is welke media ze wel vertrouwt en raadpleegt. Ophangen die gasten, je hoort het haar denken. Moeten we het werkelijke crapuul vrij baan geven?


Uitgelichte foto: Glen Luchford – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.