De laatste verzuchting van Geesje

Harry Gruyaert: Los Angeles (1982)


Toegevoegd juli 2019 en terug gedateerdEraan vooraf ging…:


In goede fascistische traditie worden bewijzen aangeleverd. We kennen ze van de grote politiek, als die van de familie Bush, couveusekindjes en massavernietigingswapens, tot Wilders, islam staat gelijk aan fascisme, tot deze twee, Geesje en Sjaakie. Begrijpelijk dat er nooit iets verandert aan de spiraal van oorlog en geweld. Het volk kiest voor domheid en wil onwetend blijven, het laat zich alles wijsmaken, tot eigen schande, schuld en ellende. Ze vernietigen en worden uiteindelijk zelf vernietigd.Bij deze alweer bewijs geleverd! “: de stalkende tibaert
 
18 apr. 2013

Als antwoord op 
tibaert stalk club in actie Krapuul


 
18 apr. 2013

Ja, had ik al gelezen. Krapuul lees ik overigens allang niet meer.


 
18 apr. 2013

nee onderaan kijken zie screen print lol


 
18 apr. 2013

Ghe ..


 
18 apr. 2013

het bewerken van jvdheuvel67 door tibaert vriendjes 18 apr. 2013
Ja. Soms denk ik dat tibaert zelf achter sommige van die accountjes schuilgaat. 18 apr. 2013
dat denk ik ook ja 😉

Einde van gesprek
Ook een goede fascistische traditie, het ontkennen van eigen schanddaden bij volle verstand begaan. Ze worden verdrongen, men wil er niet aan herinnerd worden, terwijl de gevolgen open littekens blijven. De waarheid onder ogen durven zien is er niet bij en zo kan het mechanisme van leugen en bedrog voortgezet worden. In het groot zal ik het niet meer meemaken, maar er is weinig fantasie voor nodig, als de huidige politieke ontwikkeling zich voortzet, dat in de nabije toekomst Vadertje Stalin en Adolf Hitler als grote helden vereerd gaan worden, zoals in het verleden al het geval was met iemand als Winston Churchill. Drie antisemieten. Toeval?


Uitgelichte foto: Harry Gruyaert – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.