Een troldeskundige

Albert Ramon Puig


Toegevoegd mei 2017 en terug gedateerdNijver onderzoekt ze elk account dat haar verdacht voorkomt. Ze zal over middelen beschikken die zelfs Twitter niet heeft. Haar resultaten deelt ze ons mee zonder een enkele tegenprestatie. En wat blijkt? Die trollen die ze op het spoor is zijn afkomstig van de Tibaert stalkclub. Een drietal prominente leden van die club zijn allereerst uiteraard Tibaert die terzijde wordt gestaan door, zoals hij werd omschreven door ingewijden uit de PVV hoek, een MOE-lander en iemand genaamd Smits.

Haar bevindingen kunt u hier teruglezen. Misschien is het wel zo aardig die fake-accounts, voor zover ze iemand worden toegeschreven, eens nader te bekijken. Daarvoor komen bijvoorbeeld de volgende in aanmerking:


 = @JacSmits
 = @JacSmits
 = @JacSmits
 = @JacSmits
 = @JacSmits
= @JacSmits
 = @Kesteab
@Informatione4 = @kesteab
 = @JacSmits
 = @kesteab
 = @JacSmits
@KingZise1 = @JacSmits
 = @kesteab
  = @Kesteab
 = @Kesteab
  = kesteab opgeschort 
=kesteab
  =Jacques Smits
=Jacques Smits
=kesteab = opgeschort 
= tibaert stalkclub
@brandplat  = @kesteab verwijderd
 = @kesteab
 is kesteab en JSAangezien dit bericht een reconstructie is geeft het de resultaten weer van vier jaar later. Sinds het eerste verschijnen van haar lijst heeft ze die meermaals bewerkt en er toevoegingen aan gedaan, blijkt uit deze versie. Juist dat actualiseren maakt het resultaat des te interessanter, immers we kunnen ervan uitgaan dat Wouters haar bevindingen nog steeds volledig onderschrijft.

Op de verdere inhoud van het bericht ga ik nu niet in. Zo worden erin ook foto’s getoond, maar omdat Wouters goed ingevoerd is in de materie, niet alleen in die van stalken en trollen, maar ook m.b.t. auteurs- en portretrecht, mag ik aannemen dat ze haar zaakjes goed geregeld heeft. Op deze plek wil ik me beperken tot enige voorbeelden via tweets afkomstig uit de “Trollen tibaert en kesteab stalkclub”, een club dus die fake accounts aanmaakt om mensen te treiteren op advies van Tibaert, zoals zij beweert.

bijlage: Sjaakie en trollen


Het zijn er meer geworden dan ik voor ogen had, maar nu wordt veel duidelijk. Geen enkele van deze tweets is afkomstig van @KesTeab. Door deze steekproef staat voor 100% vast dat Wouters de kluit belazert. Stalken zegt ze. Op internet houdt dat voor mij o.a. in iemand constant lastig vallen, storen bij gesprekken, achter de rug van iemand om laster en smaad over die persoon verkondigen. Iemand rechtstreeks benaderen met doodnormale vragen is toch geen stalken, dat zou de wereld op zijn kop zijn. Vreemd, zeer vreemd iemand over stalken horen praten die t.o.v. Tibaert al een jaar lang het schoolvoorbeeld geeft van stalken. 

Sjaakie, ben je nog te redden, nog voor rede vatbaar? Een ding staat voor mij als een paal boven water, je boft niet met je vriendjes op internet. Je zou ze regelrechte smeerlappen kunnen noemen. Is het een kwestie van soort zoekt soort? Ik vermoed het.

Wordt vervolgd, dat staat vast…
 
Uitgelichte afbeelding: Albert Ramon Puig – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.