Een radeloze oma vraagt advies aan een kinderbedreiger…

Ferdinand Coste: Les Pommes de terre (1895)


Juli 2017 toegevoegd en terug gedateerdZe wil o zo graag plaatjes van haar kindjes laten zien. Alleen Tibaert noemen is voldoende vraagt ze aan Hartman, Eckhardt en Wouters. Is deze vrouw van alle goede geesten verlaten? Of, en dat ligt sterk voor de hand, hanteert ze de stelregel de vijand van mijn vijand is mijn vriend? Doortrapt is ze in ieder geval, een intrigante van het zuiverste water. Een leugen meer of minder doet er voor haar niet toe.

Eerst nog dit. De stalk praktijken richting Tibaert zijn niet te overzien. Spammen en stalken door mensen die niet willen discussiëren, maar vernietigen. Onderling zijn ze uiteraard zeer goed op de hoogte van de meldingen, dat maken de activiteiten van bijvoorbeeld Van Donkelaar des te kwalijker. Zeer nuttig lijkt me dit alles te tonen. Een voorbeeld:


 

 


Eveline vindt Huib echt lief, de vent die het zo goed kan vinden met m’n “zoon” waarachter ongetwijfeld weer die Eckhardt schuilgaat. En dan te bedenken dat ze er vorig jaar nog een bericht over plaatste op haar blog, maar dat ze snel weghaalde nadat ze me de oorlog verklaarde. Laat het weer zien, Eveline, je weet wel dat bericht over de familie Scaf. Dat durf je toch wel? 

En zie die armzalige Huib, nu met Jeky en Sjaakie. Uit die hoek heeft meneer vernomen dat ik iets uitstaande heb met de pedofiele scène, ik kende zelfs hotemetoten uit die kringen. Moet nu aan Demmink denken. Eerlijk, ik lieg niet, Huib is een viespeukje, heeft lak aan feiten en fabuleert over bewijs. Idioot toch?

Nu weer terug naar haar methodes tot het verspreiden van haat en smaad:


 

Duidelijk wordt nu voor deze vrouw dat ze links en rechts vertrouwen geniet. Ze kan brutaalweg zich alles permitteren, denkt ze. Haar illustere voorbeeld is Sjaakie. 
Wederom commentaar op hetzelfde bericht als boven.  


 


Wat in dat bericht van mij te lezen stond kan Van Donkelaar u vertellen.

Zou het bijna vergeten, maar zo komen de grootst mogelijke absurditeiten en leugens in de wereld. Als je je bezorgdheid uit over economische en ecologische ontwikkelingen, denk hierbij aan de ongebreidelde consumptie die hand in hand gaat met de klimaatsveranderingen, spreek je over onze kinderen en kleinkinderen, die je niet met een hypotheek en te voorkomen rampen wilt opzadelen. En zie haar reactie in het bovenste screenshot. Het verwondert me niet dat bij haar een dergelijke boodschap niet overkomt, ik heb overigens de indruk dat andermans kinderen haar geen zier schelen. Het eigen geslacht is voor haar wat telt. Treurig zo’n vrouw.


SCREENSHOTS


Uitgelichte foto: Ferdinand Coste – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.