Erger dan Wilders, ongedierte…

Wasily Kandinsky: Katze


Toegevoegd juli 2017 en terug gedateerdZo omschrijft me deze haatoma. Stel je voor dat je aan deze verpleegkundige was overgeleverd. Voor zover mij bekend werkt ze al vele jaren niet meer. Een hele geruststelling voor de samenleving, iemand met een dergelijke fascistisch ethiek zou een beroepsverbod dienen te krijgen in mijn ogen.

Indertijd had ze me met de boodschap Wilders niet te zullen verplegen in grote verlegenheid gebracht op Twitter. Bij een bezoek heb ik haar op de man af gevraagd of ze dat werkelijk zou doen. Ze begon samenzweerderig te lachen en ze knikte nee. Voor iemand die deze vrouw niet in natura heeft meegemaakt zal dit vreemd klinken, maar zo is ze nu eenmaal. “Geen Hitlers onder mijn zorgzame handen”, laat ze weten.

Ook weet ik dat ze weet dat ze steeds liegt, ook dat vertrouwde ze me toe. Had ik maar beter geluisterd, of juister, had ik haar maar beter begrepen. Eerder heb ik al eens geroepen, nodig haar uit, u zult meer dan verrast zijn, zeker als ze het later met u aan de stok krijgt en dat is met iedereen die vraagtekens zet bij wat ze beweert.


 


Het griezelige aan mensen als deze vrouw is dat ze denken in superieur en minderwaardig en daarbij ook nog bevoegd te zijn dergelijke oordelen uit te spreken. Het wordt duidelijk als we de geschiedenis van “Wilders en verplegen” terug vervolgen. De initiële tweet is er jammer genoeg niet bij.


 
  6 Jul 2012
Replying to 
Mag ik u er even op attent maken dat u en ik niet vergelijkbaar zijn en dat ik wilders dus niet zou verplegen. Simpel

Replying to 
mijn hele tl vol gespuis…. en wilders verplegen doe ik dus echt nooit! Never! Sterkte en weltrusten voor straks. 🙂
 
RT : RT : mijn hele tl vol gespuis…. en wilders verplegen doe ik dus echt nooit! Never! Sterkte en…
 
Replying to 
Meen je dat nu, alleeen omdat ik wilders niet wil verplegen? Tssss
 
! : Mag ik u er even op attent maken dat u en ik niet vergelijkbaar zijn en dat ik wilders dus niet zou verplegen
 
Domme moralistjes, ben een uitstekende verpleegkundige, eigen baas, kan niet ontslagen worden, zou wilders niet verplegen, pvvcollegas wel
 
Replying to 
Zou je denken of heb ik de keuze om als vrij mensch principieel geen racist als wilders te verplegen. Doen zijn stemmers wel.
 
Oeps dat zou ik bijna vergeten, nog even bevestigingen. Wilders verplegen doe ik echt niet! Veel plezier vandaag met haatzaaien
 
Replying to 
Hahahaha wat een grapjassen zijn jullie toch. Omdat ik Wilders niet wil verplegen ben ik een ‘weigerverpleegster’? *grinnikt
 
Replying to 
Wat is dan het verschil dat je Geert Wilders niet wilt verplegen? Dat is toch geen rare vraag Iedereen behalve jouw eigen duivel
 
Replying to 
neehoor. Haar uitspraak dat zij Wilders niet zal verplegen komt gewoon terug. Raar mens die
 
Replying to 
@12Catweazle de eed die ik getweet heb geldt voor mij, maar er staat nergens dat ik verplicht ben om wilders te verplegen.
 
Als ik zeg dat ik wilders niet wil verplegen staat heel rechts klaar om me af te schieten. Maar geen cent teveel naar zieken!
 
Replying to 
er zijn al jaren weigerartsen en weigerzusters, die van de SGP weigeren werk bij abortus .En ik wil wilders niet verplegen…
 
Replying to 
Ha die denken toch dat ik een keiharde ben omdat ik wilders niet wil verplegen….;-)))

Een jaar later…


 
Iemand die denkt dat ik wakker lig van n tweet die hij bewaard heeft waarin ik zeg dat ik wilders niet zou verplegen.. nogmaals bevestigen?
 
Bedoelde je dat Eveline met het niet willen verplegen van Wilders, als…? RT : @huibree ach lieve mensch onder welke steen sliep dat lowlife? Pfff het WWW zit vol ongedierte…

Geen ethisch besef, een rampzalige logica en zich een grote held voelen. Zullen we haar uitspraken zo samenvatten?


Uitgelichte afbeelding: Wasily Kandinsky – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.