Een schone fascistische toekomst onder feministisch vaandel

The Countess
We mogen alles uitkramen, iets aantonen en onderbouwen met feiten hoeven we niet. Over onze daden hoeven we geen rekenschap af te leggen en moeders wil is wet. Zo ongeveer ervaar ik internet al geruime tijd. 

Wie lopen voorop in deze strijd, want zo zien zij het. Vrouwen. Ik ga al die lasterlijke praatjes weer niet opsommen, maar ik wil even attenderen op het volgende. In de reguliere rechtsgang hoeft niemand zijn of haar onschuld te bewijzen, sterker hij of zij hoeft niet mee te werken aan de bewijslast. Op internet wordt die zaak volledig op zijn kop gezet, met als gevolg dat je bijna gedwongen wordt aan te tonen dat iets niet klopt. Het hoogste rechtsorgaan kunnen we omschrijven als Mr. Google & co. Gericht klagen en je wordt verbannen tot het tegendeel bewezen is.

In de gangbare juridische praktijk vangen ze bot, dan lopen ze tegen de lamp. Maar ook dan gaan ze op internet rustig verder met hun praktijken en komen niet terug op hun leugens. Uiteindelijk mikken ze erop dat een ongewenste stem, eentje die hun blootstelt, verdwijnt. Mr. Google wikt en beschikt en wil geen gezeur. Het varkentje is gewassen. Mij zijn zo, opvallend genoeg, een drietal vrouwen in het vizier gekomen. 

Alle drie voeren ze strijd tegen pedofiele praktijken en redeneren zonder een enkele nuance. Namen noem ik hier uitdrukkelijk, Alexandra Strieker, die mij betichte van hacken en  Eveline van Donkelaar samen met Jacqueline Wouters die werkelijk alles uit de kast haalden en daarmee onafgebroken doorgaan om Tibaert voorgoed van internet te doen verdwijnen. De meest waanzinnige beschuldigingen uiten ze en ze betrekken er een veelheid van mensen in die geloof hechten aan hun praatjes. Zeer welkom voor hun was de actie van weer een vrouw, Ina Dijstelberge. Veel van hun smurrie kunt u op de blog terug vinden.
Twee voorbeelden als je onder Tibaert gaat zoeken via Google. Ze staan in het eerste rijtje, bij mij althans, hetgeen betekent dat ze een betrekkelijk hoge ranking hebben:Schermafbeelding 2014-04-19 om 02.28.23Schermafbeelding 2014-04-19 om 01.50.18De ongekende brutaliteit, die uit dergelijke “berichten” blijkt, waarmee deze dame en haar gezellen te werk gaan is onvoorstelbaar. Gisteren had ik met alle drie van doen, puur en alleen om opheldering te krijgen over valse, infame leugens en smaad. Vandaag was mijn account Tibaert bij Twitter opgeschort, toeval of niet. Of stak hun het geluk een handje toe door de rol van een dwaas uit Breda?

De macht, die deze vrouwen denken te bezitten, geeft hen vleugels. De schade die ze aanrichten deert hen niet. Ik noem ze voortaan feministische fascisten.

Een klein voorbeeld kort voor het sluiten van de account Tibaert:Schermafbeelding 2014-04-19 om 04.26.42Beide vrouwen zijn al jaren op de hoogte van de schandalige beschuldigingen richting mij waarin mijn kinderen meegezogen werden. Eveline van Donkelaar heeft er in september 2012 via een blog over bericht. Korte tijd later kwam haar dat niet meer van pas en ze bleef in alle toonaarden beweren dat het nooit bestaan had. Totdat… Nu zwijgt ze er in alle talen over ondanks meervoudig aandringen. Dat noemt zij stalken. Aangezien Anas volledig op de hoogte is van die situatie, ze is door beide zijden geïnformeerd najaar 2012,  reageerde ik als ik reageerde. Welke laster Eveline over me heeft verspreid bij haar, kan ik slechts bevroeden. Opmerkelijk wel dat ze kortgeleden nog een berichtje had met de strekking, Anas zit nog altijd in de cirkels van Tibaert. Alle anderen had ze namelijk al sinds september 2012 losgeweekt. Ik maakte dus nu gebruik van de gelegenheid beiden onder de noemer pedofilie aan te treffen. De reacties:


Schermafbeelding 2014-04-19 om 03.27.47

Zo uit zich de fascistische inborst…

 Ik blijf het herhalen, de goorheid van deze vrouw is werkelijk grenzeloos. Al meer dan een jaar gebruikt ze het middel pedofilie op uitgekookte wijze, o.a. door de beschuldiging dat ik haar kinderen en kleinkinderen zou bedreigen. Ze zegt doodleuk dat ze snel foto’s moet weghalen omdat ik er anders wat mee zou gaan doen. Waarom plaatst ze ze dan? Ik heb haar n.b. zelfs aangeraden om haar kinderen niet in te zetten voor het spelletje dat ze speelde. Denk aan gelaatsherkenning. Kinderen krijgen nu al ongewild een erfenis mee door het te pas en te onpas strooien met fotomateriaal. Zij gaat rustig verder. Je zult maar zo’n oma hebben. 

Wie verlost ons van deze vrouwenplaag?

De tweets onder Tibaert vanaf de carnavalstijd: Tibaert – de laatste 2 maanden – 2014 als PDF. Twitterlijn vanaf 17 april tot 8 juni als BIJLAGE.


Afbeeldingen: bron

5 gedachten over “Een schone fascistische toekomst onder feministisch vaandel

 1. Beste fonske, die civiele rechtzaak komt er echt binnenkort, zeker als het aan mij ligt. Begin maar vast te sparen voor het uit te betalen smartegeld aan gavimensch.
  “Nu zwijgt ze er in alle talen over ondanks meervoudig aandringen. Dat noemt zij stalken.”
  Stalken is het elke dag commanderen een blog terug te zetten dat mogelijk alleen ooit in jouw waanzinnige hoofd bestaan heeft. De juridische term is “belaging”, zoek het maar op.
  Dag na dag, uur na uur, geef je zogenaamd “deskundig” commentaar op bijna elke tweet van bepaalde mensen om te tonen hoeveel slechter zij wel niet zijn dan jij, fons de perfecte.
  Helaas ben je (intussen) te dom om dat te beseffen. Je maakt jezelf volslagen belachelijk, maar dat is niet het ergste. Het ergste is dat andere mensen LAST hebben van jouw geestelijke dwaling, niet alleen op twitter. Als je echt om andere mensen zou geven, zou je stoppen met je zwakzinnige gedram, gebetweter en gestalk

 2. Niets verdwijnt op internet door eigen toedoen… Dat bewuste blog dus ook niet.
  Dom? In Nederland heet je dom als je je nek uitsteekt, weet ik inmiddels.

 3. Screenprints fonske?
  Maar ff onder ons hè, zelfs als dat blog dat doorspookt in je hoofd ooit bestaan heeft in de vorm die jij je meent te herinneren… Is het nooit bij je opgekomen Gavi te VRAGEN ipv commanderen “dat blog” terug te zetten? Is het nooit bij je opgekomen dat je alleen daarom al nooit niks meer te eisen hebt, volslagen debiele lompe onbeschaafde bataaf-wannabe? Niet als belediging bedoeld, google de termen maar en jij zal wellicht weer als enige niet zien hoezeer die betrekking hebben op jou.

 4. Tibaert Apr 18, 12:35am via HootSuite

  Op je deur kloppen doe ik al weken…;-) @GaviMensch Durf je de confrontatie niet meer aan na al die vuilnis die je over me uitgestort hebt?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.