Vrouwtje Woehahaha, nog in de overgang?

Claudia Cardinale
Venetië en Claudia Cardinale
Maastrichtse kippen zijn heel bijzonder. Dat zal Dijstelberge nooit snappen.

Een reactie. Kijk daarom even onderaan waar deze TL van Dijstelberge mee begint, een bericht instemmend geRT door haar mag ik veronderstellen: “Zeg zwakzinnige gek, kun jij je niet eens bij de geriatrische afdeling van het het ziekenhuis ter stede melden?”

Een andere trouwe makker van haar beweert: “Liegt hij wel eens niet vraag ik mij geregeld af.” Die iemand? De befaamde fascisme-watcher van Frontaal Naakt en Krapuul. Een zeer betrouwbaar iemand dus, een Fries bovendien. Niet onbelangrijk om dit te vermelden. Hier uit hij zich over Tibaert. Over iemand anders heb ik het hem nog nooit horen beweren.

Vrouwtje Woehahaha lijkt me een toepasselijke naam voor deze dame. Het is de taal die ze verstaat. Beetje honds. Ze proest ook vaak…


Foto’s: Claudia Cardinale – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.