Occupy, nogmaals…

· fascisme, internet, justitie, video
Authors
Rama Vaidyanathan
bron

Bijna een jaar documentatie is verdwenen dankzij Dijstelberge, iemand die de scepter zwaait over een site genaamd Krapuul. Ja, crapuul is het. Die documentatie behelsde het wel en wee van personen die zich afficheren als links en anti-fascistisch en er geen brood in zien praktijken te bezigen die je in eerste instantie van fascistische schoften verwacht. Krapuul droeg en draagt ze een warm hart toe. 

Gesterkt door de verdwenen weblogs gingen de onverlaten ongestoord verder op het fascistische pad. Wie zei ook al weer dat Hollanders begiftigd zijn met een anti-fascistisch gen? Eerder het tegendeel is het geval. Elkaar tot bezinning roepen bij wandaden kunnen ze niet , willen ze niet of ze nemen het niet waar, willen het niet waar hebben. De ideale voedingsbodem voor fascistische praktijken. 

En wat zijn die mensen vreugdeloos, smakeloos…


De vrouw die mede dankzij haar beschermheer Huib Riethof de meest gore dwaasheden over mij heeft verkondigd gaat door met haar succes story. 

Occupy is geen beschermde naam en dan krijg je dit:


occupyFabeltjes Aug 04, 6:37am

@JoopZeil @ Tibaert @ J_v_Baardwijk tsss kippenclub AFA IS ISIS youtube.com/watch?v=riZWFN…

Geretweet door OccupyEnschedeDit viel vandaag te zien op de inmiddels door toedoen van Huib Riethof cs (moet ik aannemen) opgeschorte Twitter accounts

Wat ik Occupy Enschede kwalijk neem is dat ze zonder blikken of blozen zonder enige verificatie een dergelijk bericht overnemen. Zie ook: Occupy.

De vraag wordt steeds meer opportuun hoe ik de materiële en immateriële schade die ik heb opgelopen door de activiteiten van Riethof cs kan verhalen. Toch maar justitie? Ik denk dat het gehele proces dat Tibaert de afgelopen jaren heeft ondergaan voor wat jurisprudentie kan zorgen v.w.b. het gebruik en misbruik van internet.

update januari 2017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: