Is het wel een kwestie van snappen bij Huib Riethof?

Ezel
Ogenschijnlijk redelijke mensen die bij de geringste tegenwind reageren als door de hond gebeten, volslagen idiote streken uithalen of een poging daartoe doen, waarbij die van regelrecht schorem verbleken. Wat daarvan te denken? Zeker is dat ze hoogst onbetrouwbaar zijn. Ze kennen geen enkele twijfel. Wat kunnen we van hen verwachten, politiek, sociaal? Niets. Jezelf op de voorgrond plaatsen ten koste van anderen is een koud kunstje, ze beoefenen het dagelijks. Werkelijk ook maar iets duidelijk maken van wat er maatschappelijk speelt lukt hen niet. Dat is tragisch. Dan rest klaarblijkelijk slechts iemand te discrediteren en het zwijgen op te leggen die daartoe wel een poging doet. 

Wat een geestelijke armoede om over solidariteit maar te zwijgen. Dijstelberge, voor de zoveelste maal, toon eens dat je nog respect kunt opbrengen voor iemand die al jaren iets over fascisme probeert duidelijk te maken, ook bij jezelf. Toon een klein beetje moed, je hoeft voor mij niet door het stof te gaan, en verzoek Google mijn weblogs terug te plaatsen. Dan toon je op zijn minst aan dat het jou ook te doen is om waarheid en openheid van zaken. Fascisten hebben daar lak aan. Of ben je bang? Dan ben je verloren Ina, dan pas je pro of contra in een door fascisten gewenst model. 

Nog maar eens:


“IK MOET ALTIJD LACHEN OM MENSEN DIE TIBAERT, OM EIGEN BELANG, TE HULP SCHIETEN, MAAR WEIGEREN DE ANDERE KANT VAN DE ZAAK TE BEKIJKEN.”

Ina Dijstelberge

 


Eventjes nog en het is twee jaar geleden dat ik deze vrouw iets vroeg. Nog steeds wacht ik op antwoord. Het meest in het oog springt bij haar en haar metgezellen elke afwezigheid aan twijfel. Waarschijnlijk, voor mij een zekerheid, ze weten beter. Ze weten dat Jacqueline Wouters de kluit van A tot Z belazerd, maar hun icoon kunnen en/of willen ze niet laten vallen. Gemeend zijn hier een drietal figuren betrokken bij de site Krapuul. Ze weten dat Eveline van Donkelaar wat moet mankeren of dat ze volkomen doortrapt is, daarvoor hoeft je niet doorgestudeerd te hebben. 

Of het is nog ernstiger. Het is best mogelijk dat er iets aan hun geestelijke capaciteiten mankeert of zou het toch een totaal gebrek aan mensenkennis zijn? In de gauwigheid schrijf ik dit. Enerzijds omdat ik een aantal TL’s makkelijker vindbaar op internet heb geplaatst, waaronder eentje die begon als fake account van Ina Dijstelberge, anderzijds omdat ik geconfronteerd werd met een hoogst merkwaardige tweet en de reacties daarop. Ik laat ze hier zien met daaronder de bijbehorende TL:


 


De TL van Huib Riethof van afgelopen nacht:


huibree Aug 10, 11:48pm
@marktwain2 Mark, U bent niet lief. Maar soms onweerstaanbaar! – Als gewichtigdoeners als @ajboekestijn even zouden nadenken …

marktwain2 Aug 10, 11:49pm
@huibree @ajboekestijn Dat vind ik nu aardig. Ik ga u weer volgen.

defrysk Aug 10, 11:49pm 
Gunst. RT @marktwain2: @huibree @ajboekestijn Dat vind ik nu aardig. Ik ga u weer volgen.

_snappie_ Aug 10, 11:50pm
@huibree ik hoorde dat ene @Tibaert ook de alleraardigste herinneringen aan u heeft @marktwain2 @ajboekestijn

marktwain2 Aug 10, 11:51pm
@huibree @ajboekestijn De man is een drama. Dat vinden alle serieuze historici. En zelfs ik al dillettant weet meer dan hij. Is dat erg?

huibree Aug 10, 11:51pm
@Scarpuss Ik heb post voor je van catawiki. Morgen in de bus. Welterusten! Touq ook. @Touaregtweet

huibree Aug 10, 11:52pm
@marktwain2 Niet erg. Eerder tekenend. @ajboekestijn

Touaregtweet Aug 10, 11:53pm
@huibree \o @Scarpuss

Scarpuss Aug 10, 11:55pm
@huibree @Touaregtweet Oh zo, dat, merci! Ik wacht nog steeds op de laatste brief voor de adreswijziging trouwens. Da’s Brusselse swing.

huibree Aug 10, 11:58pm
@_snappie_ Welnee! Die idioot @Tibaert is terecht op twitter, google, linkedin en facebook weggejorist. @marktwain2 @ajboekestijn

marktwain2 12:00am
@_snappie_ @huibree @Tibaert @ajboekestijn Aan mij?

huibree 12:00am
@_snappie_ Dus, als je vragen hebt heer Snap. Stel ze direct aan mij. @marktwain2 @ajboekestijn

_snappie_ 12:00am
@marktwain2 aan huib, jou noemt hij nooit @huibree @Tibaert @ajboekestijn

_snappie_ 12:02am
@huibree Ok heer Riethof!

huibree 12:04am
@marktwain2 Nee heer Twain. Aan mij. Maar dat doen ze niet. Produceren alleen vuilnis. @_snappie_ @ajboekestijn

marktwain2 12:04am
@huibree @_snappie_ @ajboekestijn Wij moeten leven met de dwazen.

huibree 12:05am
@defrysk Misverstand onder heren lijkt opgelost 🙂 @marktwain2 @ajboekestijn

_snappie_ 12:05am
@marktwain2 @huibree @ajboekestijn u moet gewoon creatief met de informatie omgaan

huibree 12:07am
@_snappie_ Scaf noemt mij in bijna elke blogpost. Ook twitlonger gaat hem eruit gooien. @marktwain2 @ajboekestijn

_snappie_ 12:09am
@huibree ik zag/las het @marktwain2 @ajboekestijn

huibree 12:11am
@_snappie_ Doe ik ook. Nu krijgt Scafje weer ruzie met André Mommen. You’ll see.

huibree 12:18am
@_snappie_ En André Mommen is woedend. You’ll see.

_snappie_ 12:18am
@huibree wie in hemelsnaam is Andre Mommen?

huibree 12:20am
@_snappie_ Een gewichtige bron van jouw held Scaf

_snappie_ 12:21am
@huibree ik ken hem alleen als Fons

Oase Aug 09, 12:38pm
Ik werd dat ‘I amsterdam’ een beetje zat, dus ik heb even snel een alternatief gemaakt #utrecht pic.twitter.com/JrRrEl2uHj
Geretweet door huibree en 107 anderen

huibree 12:26am
@_snappie_ Je weet zo veel niet. Ga fijn buitenspelen!

_snappie_ 12:27am
@huibree daar kun je je nog eens aardig in vergissen, maar laten we het gezellig houden.

Remziya Aug 10, 11:56pm
Hey @BarackObama your home boy Maliki just declared a military coup. So much for a unified Iraq. Time to reevaluate. #TwitterKurds
Geretweet door huibree en 19 anderenToen werd het stil…

Toch ben ik steeds reactief bezig. Lees dit blog vanaf september / oktober 2012 maar eens door. Ik kan het niet helpen, maar zo gaan fascisten te werk, Riethof. Of is het de geest van Wilders waarvoor veel mensen niet immuun zijn gebleken? Juist dat laatste wilde ik aantonen met het geval Sjaakie. Voor de goede verstaander was dat al van meet af aan duidelijk. Nee Riethof, met leugens, smaad en bedreigingen kom je bij mij niet weg. Net als je kameraden niet. Bij jullie moet ik niet wezen als ik ooit om onderduik verlegen zit. 

Beste lezer, ook in die paar tweets weet Riethof weer leugens gekoppeld aan intimidatie te verpakken. Ik word echt misselijk van die kerel.

Enkele van mijn accounts: 
Facebook: alphonse scaf
Google: een viertal
LinkedIn: Alphonse Scaf

Moet ik werkelijk al mijn internetverbindingen gaan opsommen? Nou, eentje nog. Mijn krantenarchief op internet, Diigo, onder de naam Tibaert…

Dat “wegjorissen” zegt alles over het rechtsgevoel van Riethof, ook dat is goed om te weten.
Een dag later. Eerst verschijnt Ina, ze kijkt dus dagelijks in mijn blogs, want ik had geen link doorgegeven:


InaDijstelberge 6:19pm

Als je denkt kan het nog krankzinniger, wordt dat bevestigd. Een vierde blog van de stalker. Brengt de teller op 133 ow.ly/AcrBW

 


Ina heeft geen benul van weblogs blijkt. Die TL’s stonden al op het andere blog. Om daar die ballast kwijt te raken heb ik ze op een nieuw blog geplaatst. Veel overzichtelijker en onthullend ook.

Vervolgens krijgt bovenstaand gesprekje een passend slot:


_snappie_ 7:36pm
@huibree kijk nou eens wat er gebeurd is, Fons schrijft een reactie over het gesprek: filou-maastricht.blogspot.nl/2014/08/is-het…

huibree 7:53pm
@_snappie_ Ik heb wel wat beters te doen. En snappie gaat op BLOCK.

_snappie_ 7:53pm
@huibree och gossie wat erg

_snappie_ 7:54pm
dan komt er een block terug huibje

 

 Mensen die vervuld zijn van een enkele gedachte: weg met de smurrie, hun eigen smurrie, want o wat zijn ze liefdevol, sociaal en hardwerkend. Zeggen ze, vinden ze van zichzelf. In waarheid zijn het vervelende, leugenachtige betweters. Bekrompen en naargeestig op de koop toe.
Update februari 2017

Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.