Een stelletje idioten?

Esther Ferrer


 

In het drietal gereproduceerde tweets, waarmee onderstaand overzicht begint, zit alles opgesloten. Het meest schrijnende is de onbetrouwbaarheid, de doortraptheid, de sluwheid van iemand als Dijstelberge. Ze weet haar rug vrij te houden en een cordon sanitaire om zichzelf te scheppen. Wat een miserabele vrouw. Over haar strategie heb ik al de nodige woorden vuil gemaakt, zij en zij alleen draagt de verantwoordelijkheid dat een deel van mijn geestelijk eigendom, waarvan ik geen backups bezat, van internet verdwenen is. Een regelrecht schandaal, de dader weet het, ze is ermee in haar sas en ze gaat verder of het haar niet raakt. Zo handelen fascisten, Dijstelberge. Hieronder aan het woord, enkele weken voorafgaand aan het verdwijnen van mijn blogspots door haar toedoen.Afbeeldingen bij een weblog gewijd aan deze performance
Het is verdwenen, dankzij Dijstelberge, baas van de site Krapuul

 Zonder commentaar, vanaf 1 oktober tot 31 oktober, simpelweg m’n screenshots achter elkaar van een jaar geleden, aan de vooravond van het verdwijnen van m’n weblog bij Google. Zie hoe het viervoudige vriendinnetje van Huib in de weer is. Ook toen had Arnold, André dus, het al over de geaardheid van Tibaert. En dan hebben we Huib zelf, de haatoma en haar steunpilaar Dirk Hartman nog. Friedrich Eckhardt en Jekylline ontbreken ook niet. Wat een goor stelletje bij elkaar of zijn het toch idioten?

Een kleine selectie…


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 


 


Bovenstaand (verkleind) screenshot vormde de aanleiding tot de uiteindelijke gehele verwijdering van mijn weblog door Google. Dijstelberge was gaan klagen omdat ze deze vorm van openbaarheid een schending van het auteursrecht vond. Haar gingen o.a. Fridrich Eckhardt en Peter Anshof voor. Dijstelberge past overigens uitstekend in dit rijtje. Voor censuur, tegen openbaarheid…

Het screenshot heb ik verkleind (onleesbaar gemaakt) omdat ik er van op aankan dat ze wederom gaat klagen. Die vrouw is niet voor rede vatbaar gebleken. 


 

 

 


 

 


 SCREENSHOTS – OKTOBER 2013


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.