Chantage, hetze, bewijs…

Leonard Freed – Keulen, 1965

Toegevoegd op 17 september 2019 en terug gedateerdNooit zal hij enig bewijs kunnen tonen, dat weet hij. O ja, ik kende hotemetoten uit de pedowereld volgens hem en het viel te hopen dat ik geen pedo was. Een vrijbrief voor een hetze zonder weerga. Vraag, hoe doe je dat, chanteren, Riethof? Met dreigen over iemand laster en smaad te gaan verspreiden, zoals je onlangs richting mij deed? Bovendien stonden mij onaangename dingen te wachten. Welke? Riethof, weet je wel wat liegen en bedriegen is? Vraag het eens aan Anja Meulenbelt, ze zal best bereid zijn je op weg te helpen.

Huib en Yollie bezitten in ieder geval genoeg zelfkennis om in de ander de leugenaar, de intrigant en de fascist of psychopaat te herkennen die ze voor hun karretje kunnen spannen. Nog steeds moeten ze uit de ontkenningsfase komen, dat zal vermoedelijk nooit meer lukken. In het dagelijks spraakgebruik noem je een dergelijk tweetal simpelweg gajes.Uitgelichte foto: @ Leonard Freedbron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.