De twittertelegraaf Sjaakie…

Wayne Miller: Napels juli 1944Ter inleiding op een document uit 2014.
Een Google+ account.


Hun gevallen engel lieten ze niet in de steek. Aan haar wandaden, haar bedrog, haar laster, samenvattend al haar schunnigheden, hebben ze geen enkel, nogmaals, geen enkel woord vuil gemaakt. Ze hoereerde met de goorste smeerlappen op Twitter, geen stom woord viel te vernemen. Een uitzondering, zoals altijd. Dijstelberge werd toegevoegd aan de in haar brein gevormde Tibaert groep. Toen ging ze een stap te ver en werd contraproductief. Dat vuiltje was snel uit de wereld geholpen. 

Twee kereltjes moet ik hier noemen, de een Riethof, echode de beschuldigingen en laster van Sjaakie na, de ander, De Raaij, bleef haar door dik en dun ontroerend vinden, de zangeres van het levenslied. Hij is immers een groot muziekkenner volgens ingewijden en ze was ooit zijn tipgeefster voor netelige politieke kwesties op zijn site. Vermoedelijk ook m.b.t. de zaak Demmink, maar dat moet u hem zelf vragen.

De band die Sjaakie had met gore smeerlappen, ik zei het al, was een innige. Het was er eentje die ze deelde met de Maastrichtse haatoma Van Donkelaar. Deze laatste dumpte haar, toen ze voor haar te lastig werd en haar mogelijkheden zag verdampen iets tegen Tibaert te ondernemen.

Sjaakie is een exempel van iemand die niets weet en niets begrijpt. Een makkelijke prooi voor welke ideologie ook. Als je dergelijke mensen in de steek laat als het erop aankomt of zelfs steunt om welke reden dan ook in hun dwaze opvattingen, zoals de onbenullen van Krapuul in haar geval, zijn ze verloren. Voor mij is daarom dit proces met Sjaakie het voorbeeld gebleken hoe weinig tegenwind fascisme in dit land te duchten heeft. Mij maakt het moedeloos. 

7 februari 2017
Schermafdruk 2017-12-10 20.36.22
Dankzij het crapule en de twitterheks van Krapuul op naar de 1 miljoen…

Ze haalt veel weg op advies van datzelfde crapuul.  Het zal haar niet baten. Sjaakie… 

Excuses voor de opmaak van deze kopie van haar Google+ account. Het dient als bewijsmateriaal voor haar manipulatief gedrag en voortdurend bedrog. 


OmslagfotoUitgelichte foto: © Wayne Miller/Magnum Photos – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: