Het overzicht begint vorm aan te nemen

Adam Patrzyk: Room (2012)
Mijn weblogs bij Google werden door onverlaten bestookt en uiteindelijk verdwenen ze door iemand die beweerde dat ik auteursrecht schond. Zeer doorzichtig dat verhaal.

Prima, mijn repliek een jaar later is dit. Een overzicht van de zaken die ik heb opgeslagen, niet om te laten zien hoe Tibaert dwarsgezeten werd, dat is secondair, maar om te tonen hoe fascistische praktijken in vol daglicht plaatsvinden. De politieke kleur blijkt er niet toe te doen. Dat was me al eerder duidelijk geworden in het forum van de NRC.

Een aanstaande rechtszaak is de aanleiding om het zo te doen en wel zo snel mogelijk.

Hier het overzicht zoals het er nu bijstaat, verdere informatie volgt:Uitgelichte afbeelding: Adam Patrzyk – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.