De foto’s van Sjaakie…

Naakte onschuld
Naakte onschuld en een loeder…

Even weer iets over Jacqueline Wouters en haar ongebreidelde goorheid. Ik zou foto’s van haar gebruikt dan wel misbruikt hebben, meldt ze onophoudelijk vanaf het moment dat ik haar geblocked had.

Samuel Beckett: NOT I – Billie Whitelaw (1973)Welke Sjaakie? En van welke voor jou onbekende personen heb je foto’s, mij toebehorend, gereproduceerd? Van respectabele mensen, zeer respectabele mensen, waaronder een kinderpsycholoog. Wie misbruikte ze alweer op zijn geheel eigen manier? Jouw fascistenvriendje en tevens dat van Eveline van Donkelaar, Rommedoe Dirk Hartman, weet je wel. Ook zeer bevriend met Bres. Heeft Eveline me overigens tegen gewaarschuwd, tegen Bres. Haagse onderwereld, vertelde ze me. Pas maar op, ze staan zo voor je deur, zei ze nog. 

Maar het gaat over foto’s, gore tante die je bent. Liegen, bedriegen, mensen door het slijk halen, je kunt trots op jezelf zijn. Je laat een spoor van verderf achter, blijkbaar tot genoegen van je beschermheer Riethof.
Deze  gore tante stuurt, net als die Dick (Dirk) Hartman al in 2012, een van die foto’s gekoppeld aan mijn naam door als zijnde een pedofiel, waarnaar uitgekeken moet worden door zelfbenoemde pedojagers van PVV snit. Het is bizar, smerig, doortrapt en zeker strafbaar.

Dit PVV mantelclubje bestaat niet meer. Het was in het leven geroepen in analogie van de jacht door Duitse neo-nazi’s op pedofielen. Ik kom er nog wel eens uitvoerig op terug als ik ervoor in de stemming ben.

De context van deze screenshots: juni 2013.Uitgelichte foto: bron

Een gedachte over “De foto’s van Sjaakie…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.