Stalker Sjaakie verklaart zich nader… (bis)

Paul Van Hoeydonck: Homo Cyberneticum (1968)
Hier het eerste relaas van Jacqueline Wouters over Tibaert zoals het er momenteel uitziet… In totaal zouden er een twintigtal van hetzelfde gehalte verschijnen.


DISCLAIMER
© Copyright Nieuws van @jacquelinewxxx 2012-2013 Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, gui, etc) die u op deze site (http://batgirl666.blogspot.nl/) en alle onderliggende pagina’s aantreft bij Nieuws van @jacquelineWxxx of zijn gelicenceerd aan. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Nieuws van @jacquelinewxxx


Zie: BIJLAGEUitgelichte afbeelding: Paul Van Hoeydonck – bron

Een gedachte over “Stalker Sjaakie verklaart zich nader… (bis)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.