Kes

Le Corbusier: Quatre femmes (c.1950)
Iemand die volkomen wars is van malafide praktijken wordt al sinds oktober ’12 door het slijk gehaald door Sjaakie. Uiterst bekwaam is ze gebleken in het aanboren van bronnen, zie Joris Demmink. Alles wat er toe kan bijdragen die man in een kwaad daglicht te stellen weet ze te vinden. Door de jarenlange praktijk weet ze dat herhaling het beste middel is om geloofwaardig te zijn. Daarvoor hanteert ze dan ook een veelvoud aan Twitter accounts en een blog dat bol staat van verwijzingen. Ze lijkt wel te zeggen, kijk maar, hier staat het, het bewijs. 

Een zegen voor haar blijkt nu al het materiaal uit het PVV domein dat ze kant en klaar kan reproduceren, nadat ze ontdekt had, dat Herman, Gerardje, Dirk, Friedrich en vele anderen, zoals Eveline en Peter o zo aardige mensen zijn. Juist, fascisten zijn de beroerdste niet als het om het wel en wee van  “ons volk” gaat. Ze documenteren zich goed, weet nu ook Sjaakie.

Goeie journalisten zijn er ook, denk maar aan Peter Brussen, Joost Niemöller, Bas Paternotte en Jan Bennink. Ook zij wisten het nodige te melden over tweeps. Er zat er zelfs eentje tussen die een lijstje hanteerde, waar ze terecht heel verbolgen over waren. NSB praktijken, riepen ze in koor. Het blijkt nu bijzonder handig voor Sjaakie, dat lijstje dus, om de goeie informanten te vinden.

Een weerslag van dat alles staat op dit weblog. Mijn goeie vriend en toeverlaat wordt eventjes door de mangel, de PVV mangel, gehaald. 

Misschien toch maar een oproep aan de kameraden van Krapuul, die graag wegkijken bij dit soort activiteiten en berichten. Bedenk daarbij, Sjaakie is een goede leerling van Huib Riethof, hij verstond haar taal. Tibaert begreep er niks van en moest Sjaakie onverwijld met rust laten. 

Of nee, liever geen oproep. Die figuren zijn al lang en breed op de hoogte en spelen de vieze spelletjes van Sjaakie op hun manier mee. Opschorten accounts, doen verdwijnen van weblogs en bewijsmateriaal. Ware minkukels zijn het gebleken als het erop aankomt. Wel heel laf bewindslieden voor nazi uitmaken en meer van dat fraais. Geen haar beter dan het fascistisch tuig dat zich steeds breder maakt in het openbaar. Sjaakie staat beslist niet alleen.

Een bericht van haar over mijn vriend. Als u dat voor zoete koek slikt bent u geslaagd voor het examen: “Hoe wordt ik een betrouwbare Nieuwe Realist”. Een vervolgcursus kunt u volgen bij Joost Niemöller. Of er kosten aan verbonden zijn weet ik niet. Uitgelichte afbeelding: Le Corbusier

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.