Bommen en granaten…

Banksy
Afgaande op wat via Twitter te lezen valt  hoort de studierichting politicologie van de UvA tot de meest uitzonderlijke ter wereld. Bestudering van de werken van Marten Toonder en Georges Rémy is onontbeerlijk, de eigen fantasie kan vervolgens zijn gang gaan. 

Deze man is vermoedelijk cum laude geslaagd, gelet op zijn betogen. Inzicht op militair terrein kan hem onmogelijk ontzegd worden. Opvallend bij hem is zijn christelijke bewogenheid. Onontbeerlijk is deze kleine verzameling van zijn gedachtenwereld:
Galien8-VanOverNaar – 21 april 2015
Kluftje, een onuitputtelijke bron om aan te tonen dat tussen toen en nu weinig verschil zit. De hypocrisie bijvoorbeeld. Geloof me of niet, de grootste verdienste van Wilders is het dat deze nu volledig bloot ligt. 

Nogmaals, met klem, de voorwaarden waaronder fascisme gedijt blijven dezelfde. Figuren als Kluftje tonen dat vele malen beter aan dan wat zij tokkies plegen te noemen. 

The day after. En of Kluftje zich terdege informeert:Ook hij weet, een gezonde geest in een een gezond lichaam. Het eeuwige leven binnen bereik. Met graagte maak ik er reclame voor. Allen streven we toch naar purity, potency, and effectiveness, of niet soms?


 

galien8 2:44pm via Twitter Web Client

@LifeExtension Correct! Always the best solution


NewProductsV4

Nourish Your Body

Our award-winning, science-based supplements set the standard for purity, potency, and effectiveness.
Shop Now


 

 
We moeten niet wegkijken, laat Kluftje ons vervolgens later op de dag weten. Wegkijken waarvan, Kluftje? Met een vertroebelde blik? 

 

VanOverNaar 5:20pm via Twitter Web Client

.@Harry_Dillema op zijn allerbest – speciaal aanbevolen shar.es/1p2Wo5 via @Krapuul

 


Wat lees ik?


Schrijver Arnon Grunberg kreeg het gisteren bíjna uit zijn pen op de voorpagina van De Volkskrant, maar hij had te weinig ruimte. Die voetnoten moeten immers kort en bondig. Daarom hier wat verdere duiding en achtergronden.

 


God o God. En wat lezen we verder in een lesje dat Grunberg geleerd wordt? Op zijn best een moreel appèl.


We moeten niet wegkijken als politici, columnisten en nep-professoren jarenlang tweedracht zaaien en mensen tot karikaturen maken om een nieuwe zondebok te creëren en het lethargische stemvee af te leiden van deze echte oorzaken van gedwongen migraties, asielzoekersproblematiek en verdrinkende bootvluchtelingen.

 


En verder? Dominee heeft gesproken, wat was de preek weer voortreffelijk. 

Kluftje wenste niet waar te nemen, Kluftje wenste aan een hetze deel te nemen, Kluftje wenste een ongewenst tegengeluid tot verstommen te brengen. Kluftje, een man van fascistische praktijken als het hem zo uitkomt.

Kluftje, de man van Bataafse maatschappijkritiek:


Arnold van der Kluft@VanOverNaar

Uit volle borst meezingen daar!

 


Met zijn genen zit het helemaal goed. In de verte heeft hij zelfs Fries bloed melde hij vandaag. U weet, er is geen beter ras dan het Friese ras. Nou dan…Uitgelicht gif: Original by Banksy

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.