Punten scoren

Breaker boys working in Ewen Breaker of Pennsylvania Coal Co. January, 1911
Zo doe je dat:


 


Een snelle RT en je geeft aan tot de met zichzelf ingenomen kaste te behoren. Waar het over gaat komen we niet te weten. Breedveld laat na de bijbehorende link door te geven, maar Pyt begrijpt het als fascisme-watcher van Frontaal Naakt meteen. Wij mogen het niet vernemen. 

Die Pyt toch. Hij wil maar niet begrijpen dat hij mijn aandacht niet waard is. De man, die me steeds ontblokt als hij mij weer iets te melden heeft:


Foaroan 11:47am via TweetDeck
Hé, @Tibaert Hilarisch stukkie weer! Complimenten voor de wijze waarop jij het punt elke keer volledig weet te missen!
Foaroan 5:26pm via TweetDeck
@Tibaert Hé, kip, ik heb weer een stukkie getikt. Ik verheug me al bij voorbaat op briljante analyse: krapuul.nl/samenleving/me…Fenomenaal, die stukjes van Pyt. Maar dat had ik al verteld, een beetje mosterd na de maaltijd dat verzoek.

Zo beschaafd ook die Pyt. Een echte Fries… Friezen hebben hun ras veel zuiverder weten te houden dan die Bataven, dat wist u toch? Zo bleven ze ook zuiver in de leer. Heel wat anders dan die Limburgers, in het bijzonder Maastrichtenaren. Een werkelijk ratjetoe, dat volk. Je merkt het meteen aan de mentaliteit, hun plooibaarheid. Een cultuur waar de ware Fries van moet gruwen. 

En nu ga ik weer lekker mijn griepje uitzieken voordat ik echt ziek word van dit miserabel manneke zonder enig fatsoen, maar, volgens zijn eigendunk, begenadigd met een enorme kennis op het gebied van fascistische cultuur. Ooit zal hij ze ons openbaren, ooit…

Enkele uren later z’n commentaar:


Foaroan 12:06am via TweetDeck
@Tibaert Zeg kip, wat betekent dat: ‘volgens eigendunk’? Moet je even verbeteren in je schoolopstelletje. Lijkt nergens naar.
Foaroan 12:10am via TweetDeck
@Tibaert Trouwens, voor iemand die je aandacht niet waard is, besteed je nogal wat aandacht aan me.
Foaroan 12:11am via TweetDeck
@Tibaert Niet dat ik me beklaag. Ik heb in tijden niet zo gelachen.Een fascisten-watcher als fascist? Nou ik laat me er niet over uit. De prachtgeschiedenis van en over Huib, Eveline, André, Sjaakie en Ina zegt al meer dan genoeg. De Helfershelfers als deze Pyt zijn volop present. Laf zijn deze mensen niet, ze verrichten voortdurend heldendaden tot zege van. Ja, van wie eigenlijk? 

Er zijn wel grenzen. Die van respect bijvoorbeeld. Vanaf nu ga ik ook maar weer blokken. Iedereen, die zelfs geen elementair fatsoen in zijn donder blijkt te hebben, wordt geblokt. 

Punten scoren, daar is het om te doen… Zo denken ze dat te doen:


 


Elkaar voor rot schelden… Wat een volk… Maar het blijft mooi om te zien hoe sinds Fortuyn en Wilders alle remmen los gingen in dit land. De een na de ander viel door de mand. Mijn opvatting, laat dit volk spoedig ten onder gaan, het verdient niet beter.  Geen spaan zelfkritiek, geen spoor van twijfel, altijd het eigen straatje schoonvegen, dit volk deugt werkelijk voor geen meter. Wegspoelen die handel, liefst zo snel mogelijk.


ps:
Aan deze blocklist (een voorlopig opgeschoonde) heb ik lange tijd niets gedaan. Blokken hoorde voor mij praktisch tot het verleden. Maar daar ben ik op teruggekomen. Diegenen die mij meenden te moeten blokken komen het eerst aan de beurt. Het gajes,  pro of anti Wilders, hangt me werkelijk de keel uit. 

31 januari 2016:
Inmiddels ben ik alweer een tijdje geleden op mijn schreden teruggekeerd. Ik wil namelijk mijn vrijheid tot reageren behouden en dan werkt blokken averechts.Uitgelichte foto: Kinderarbeid – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.