Een beschaving om hoog te houden

Betsey Johnson
Beschaving. Houdt dat ook bedriegen in, mensen misleiden, mensen in de kou laten staan, mensen laten creperen?

Zo doe je dat, het meest probate middel om niet over oorzaken, niet over eigen misdaden, niet over de geschiedenis te hoeven praten. Wij zijn de rechtvaardigen en wat doen we? Niets, helemaal niets. De mensen kunnen verrekken, het zijn gelukszoekers, zeggen dezelfde lieden als slachtoffers hulp zoeken en vluchten. Wat een vlerken zijn Bataven toch.

Lafheid regeert, zeggen ze vervolgens en lees je over Moslimnazi’s in de krant die een fascistische traditie heeft hoog te houden. Het mág, volgens de Koran. Kleine meisjes verkrachten is halal. ‘Jou onteren is mijn gebed aan De Almachtige’. Het mag volgens de koran. Deze laster en smaad mag verspreid worden in Nederland. Je proeft uit de woorden dat de schrijver er zich behaaglijk bij voelt. Vervolgens zegt ie, deze smeerlap, dat het de boodschap van de Islamitische Staat is en denkt hij zich niet te hoeven verantwoorden. Wel de linksen, die Gutmenschen. Die zijn laf en durven moslims niet voor het hoofd te stoten, zegt deze vuilspuiter tot slot en passant nog een Goede Jood ten tonele voerend.

Laf durft deze held te beweren. Wie heeft de ellende in het Midden Oosten veroorzaakt? Wanneer begon ze? Nee, niet met de oorlogsmisdadigers genaamd Bush en andere Amerikaanse presidenten, nee. Er zat olie in de bodem. Twee wereldoorlogen hebben we er aan te danken, miljoenen en miljoenen doden, nog afgezien van de dieren. Die waren steeds collaterale slachtoffers en werden niet geteld maar wel gebruikt. Laf, die moslims waren toch laf, weet u nog, Ons Indië? En die joden, ook laf. Lees de Telegraaf er maar op na.


Nagasaki – 9 augustus 1945


Ach, als we maar autootje kunnen rijden en naar elke plek in de wereld kunnen vliegen. Avontuur en seks hebben, dan zijn we content. Lafaards met poen, die anderen laten opdraaien voor hun genoegens. Onze beschaving hoog houden… Ja, dat las ik bij ene Ewout Klei, een vroom christen en historicus, we hebben nog een beschaving hoog te houden. Weet u wat, ik maak morgen een mooie montage van zijn bericht over racisme en Zwarte Piet. Ja, Zwarte Piet… 

Ik krijg steeds meer het gevoel dat ik in een land leef vol met dwazen, smeerlappen en ander volk dat het spoor volledig bijster is. En wie mocht twijfelen aan mijn geestesgesteldheid, informeer maar rechtstreeks bij die smeerlappen. Ze zullen u terdege informeren, ook over nare ziektes en gezwellen.


Gezwellen moeten radicaal verwijderd worden.
Onkruid en ongedierte verdelg je…:

TIBAERT BLOGSPOT

 
Uitgelicht: Betsey Johnson (FW 1998) – Ingevoegde foto: Nagasaki

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.