Trots op wandaden…

Hundertwasser: St. Mandé/Seine (1950)

 


petrakramer Sep 21, 9:40pm

Ah, @huibree heeft @diederiksamsom nu “murw gebeukt” youtu.be/7SDMd_XFqto
(Niks van dat, Huib vertelde de waarheid.)


 


Huib vertelde de waarheid. Moet ik nu lachen of gaan janken? 


 


En zie een paar uurtjes later…


 


Hij citeert: “Hoe beter een mens is, des te meer moeite hij heeft om anderen te verdenken van slechtheid”. Het is een ingeboren zwakte van hem, waar hij trots op is, stelt hij.

Juist de man van de eitjes, telefonisch stalken en betrokkenheid van Tibaert bij pedofilie. Ach, alles steeds weer opnieuw opsommen, waar heb dat voor nodig? Die man is een wandelende legende van goede bedoelingen die steeds verkeerd uitpakken, hij gelooft vrouwen bij voorbaat ook al deugen ze voor geen meter. Het valt op mijn weblogs terug te lezen. Deugt hij wel? Nee. 

Wie vertrouwt die man nog? Aantoonbaar heeft hij smaad, laster en leugens over mij verspreid. Daarnaast ging hij dreigen. Hij werkte mee aan het verdwijnen van mijn accounts op internet. Een onbetrouwbaar figuur, ‘ne kloetzak… Een geboren klerk voor smerige en fascistische zaakjes waar een aantal figuren, ze noemen zich Krapuul, listig gebruik van maken.


Een mooi plaatje om de vieze smaak weg te spoelen…Hundertwasser, beeldend kunstenaar uit Wenen. Hier het enige in Nederland gerealiseerd plan van hem, een school voor gehandicapte kinderen in Valkenburg.


1a1a3-img_0119-1


Jammer, mede door toedoen van Riethof is veel van dergelijk materiaal verdwenen dat ik op internet geplaatst had.  Als het aan hem had gelegen was alles weggeweest, ook Tibaert op internet. Zo rollen zich links noemende lieden. Hoe ze mensen willens en wetens benadelen en het zwijgen proberen op te leggen is, denk ik, aan het voorbeeld Tibaert meer dan duidelijk gemaakt. Hij haalde de geschiedenis in, wist Riethof ooit te melden. Riethof is historicus van professie.


Meer Riethof:

Tibaert.com
Filou-Maastricht
Internetarchief – plusUpdate februari 2017


Uitgelichte afbeelding: Hundertwasserbron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.