Wat maakt ons tot mens, wat is een mens?

Karavaan
Op de Franse televisie viel in 2015 de volledige documentaire HUMAN te zien van Yann Arthus-Bertrand. Bij mijn weten nooit vertoond op de Nederlandse TV. Als dat klopt is dat veelbetekenend. De documentaire handelt over persoonlijke en emotionele zaken die ons allen aangaan. Armoede, sexualiteit, toekomst. Uit een 60tal landen zijn verhalen verzameld van twee duizend mensen. De trailer:Met deze documentaire luidt France 2 een zeer bijzondere week in:

France 2 propose une semaine dédiée à HUMAN, en commençant par une soirée événement mardi 29 septembre 2015 à partir de 20h55 jusqu’à 4h00 du matin. L’aventure Human est une aventure humaine et documentaire unique. Elle a donné naissance à une galaxie de programmes, qui seront tous en replay sur Pluzz pendant 30 jours. Via internet valt HUMAN in uitgebreide delen te zien:

Update december 2017


Uitgelicht: screenshot uit de film

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.