Het pedonetwerk…

Ferdinando Scianna: Puglia, Bari (1991)
Het is een complot tegen Wilders. Die gore pedo’s toch… Echter Sjaakie was op haar post, ze was er als de kippen bij. Zie de data.


 Sjaakie berichtte er dus al in december ’14 over. Gelukkig wordt haar boodschap tijdig genoeg overgebracht door een waakzame geest aan toppolitici, belangrijke journalisten en het enige persorgaan in Nederland dat nog over pedofilie durft te berichten, uiteraard niet over praktijken binnen de RK kerk, die zijn niet relevant.


ErwinLensink Feb 22, 10:28pm via Twitter Web Client
@bmolenkamp @KNieuwsblad @lammert @demminkdoofpot Het pedonetwerk regelt vervolging Geert Wilders: #Wooldrik #DemminkErwinLensink Feb 22, 10:29pm via Twitter Web Client
@JDTVproducties @JinekLive @jeroenpauw @andriesgknevel Pedonetwerk regelt vervolging Geert Wilders #Wooldrik #Demmink

ErwinLensink Feb 22, 10:30pm via Twitter Web Client
@geertwilderspvv @FleurAgemaPVV @lilianhelderpvv Het pedonetwerk regelt vervolging Geert Wilders: #Wooldrik #Demmink

ErwinLensink Feb 22, 10:31pm via Twitter Web Client
@hansdegeus @hansspekman @durkveenstra @baspaternotte Pedonetwerk regelt vervolging Geert Wilders: #Wooldrik #Demmink

ErwinLensink Feb 22, 10:34pm via Twitter Web Client
@baspaternotte @fritswester Pedofiel netwerk regelt vervolging G. Wilders: #Wooldrik #Demmink hethaagsecomplot.nl/20140305-dutch…Ook dit fraais laat ik zien omdat het kadert binnen het proces dat omstreeks september 2012 begon en waarvan het einde nog steeds niet in zicht is. Het kadert binnen wat ik in een vroeg stadium heb duidelijk gemaakt: het misbruik dat gemaakt werd (en wordt) binnen rechtsextreme kring, waaronder de PVV aanhang, van de angst voor pedofilie. Daar help je m.i. geen kinderen mee, dan misbruik je ze voor politieke doelen, om precies te zijn fascistische. In een discussie op de site Krapuul gaf ik dat toen ten overvloede aan.

Niettemin werd ik korte tijd later door Huib Riethof, de welbekende ex-wethouder van de “Schaamte voorbij”, als zijnde vertrouwd met kopstukken uit de pedofiele scène, zo mogelijk zelf pedofiel zijnde weggezet. Daarnaast kreeg ik de meest vreemde beschuldigingen te horen, waarover hij bewijs zei te hebben dat gepleegde wandaden door mij verricht waren. Het toppunt was wel dat hij vervolgens beweerde dat ik die daden had toegegeven. Volkomen absurd. Uiteraard is het niet aan mij mijn onschuld te bewijzen. 

Al sedert lang houdt Riethof zijn kaken stevig op elkaar als het Tibaert betreft. Wel werkte hij vlijtig mee aan het doen verdwijnen van mijn spullen op internet en het opschorten van Twitter accounts. De grootste “grap” die ik van hem vernam was wel dat hij “de geschiedenis ging inhalen”. 

Dit kort résumé van de gebeurtenissen waarbij Riethof betrokken was en is geef ik vanwege zijn standvastig vertrouwen in Jacqueline Wouters. Ze loog nooit, hield hij door dik en dun staande, ook bijvoorbeeld toen mijn moeder als gek en moffenhoer werd neergezet door Sjaakie, om slechts een voorbeeld te noemen van de goorheid die ik te verduren kreeg. 

Uiteraard dient dit stukje op de eerste plaats voor het OM. Saillant detail, een compagnon van Riethof, André de Raaij (op Twitter bekend als @vanovernaar), beweert aangifte tegen Tibaert te hebben gedaan. Het wordt een spannend jaar, want ook die rechtszaak tegen Herman F., informant van Sjaakie, staat nog op de rol.Uitgelichte foto: @ Ferdinando Scianna – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.