Dutch Queen Sjaakie is still alive…

Jean-Luc Godard – Une Femme est une Femme (1961)
Haar ontmaskering van koningshuizen, zijne heiligheid de paus, politici, waaronder een oud-burgemeester van Amsterdam, de plekken van samenkomst, bij mij hier om de hoek, al dat werk zal niet verloren gaan, hoe ongemakkelijk minne kereltjes van de site Krapuul hier zich ook bij voelen. Sjaakie valt, voorlopig althans, niet meer op Twitter te aanschouwen tot groot verdriet van een Bataafse haatoma. De actualiteit gaat echter verder. Goed dat we op de hoogte blijven van al die misdaden begaan tegen kinderen. Ze overstijgen onze verbeelding in gruwelijkheid.

Vandaag bericht Sjaakie over necrofilie en het Britse koningshuis. Waar verwijst ze naar?


 Een bericht uit november 2014, maar nog brandactueel. Zie maar:

Former BBC radio DJ Noel Edmonds has made the shocking claim that the Royal Family and Margaret Thatcher conspired to cover up Jimmy Savile’s decades-long reign of sexual abuse, including the rape of children and sexual offences against the dead.
(…)Savile often flaunted his friendship with the Royal Family, and spent Christmas at Chequers with Mrs Thatcher when she was Prime Minister.
Evidence of his crimes only came out after his death.


Prima dat we hieraan herinnerd worden. Spijtig dat Sjaakie ons niet verder wil helpen. 

Weet u wat ik nu bedenk? Tot tweemaal toe werd Maastricht als stad uitverkoren om een Europese top te organiseren. Zou daar een link liggen met die pedofielennetwerken? Op de eerste top was ook Thatcher aanwezig. Zou ze toen ook de Cannerberg bezocht hebben? Niet onmogelijk gezien de plek waar gedineerd werd, het Château Neercanne.

Om niets verloren te laten gaan heb ik het roemruchte blog dat handelde over de Cannerberg vastgelegd. Ongetwijfeld is dit het mooiste blog van Sjaakie, in zijn geheel overgenomen van het verdwenen “Argusoog”. Ze was er al eerder mee in de weer, in de tijd toen ik haar blockte voor laster en spam. Lees maar…Uitgelichte afbeelding: Jean-Luc Godard
Ingevoegde foto: Jimmy Savile – foto Rex

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.