Cathy en Teun kwamen buurten…

Musée d’Orsay – ParisZeg nu niet, ach het zijn maar PVVertjes, waar maak je je druk over? Vergeet niet, ook zij maken verstandige opmerkingen, zoals hier Cathy: “… als je een keer hoort wat iemand zegt ipv steeds je eigen stem hoort – leer je iets”. Jammer is dan weer wel dat deze mensen zelf deze kreten niet ter harte nemen. Hun waarneming is beslist gestoord en ook daarin zijn ze weer niet uniek. Als ik nu even denk aan het linkse smaldeel op Twitter, dat ik heb leren kennen via de site Krapuul en aanverwante geesten, is het daar beslist niet beter gesteld. Ik kan onderhand stellen dat dergelijke lieden die PVVertjes in grofheid en geslepenheid verre overtreffen. Bij die laatsten ligt bijvoorbeeld de stompzinnigheid van hun beschuldigingen er te dik boven op, wat feiten zijn begrijpen ze ook al niet en van falsifiëren hebben ze nog nooit gehoord. Zouden ze ook niet willen, want dat beseffen ze heus wel, dan is het met de pret gedaan, te beginnen met Wilders en zijn “islam = fascisme”.

Die linkse rakkers zijn vele stappen verder. Dat is is ook de sterkte van Bosma, dat ie dat begrijpt en aangrijpt. Ze beginnen met insinueren, zetten voorzichtig leugens in, refereren aan zo geheten bronnen, doseren dit alles, reageren plots vanuit het niets met verbijsterende mededelingen, die je strikt genomen alleen maar kunt negeren. Vragen stellen doen ze niet, rechtstreeks het woord tot je richten, idem. Ze creëren een sfeertje van Wahrheit und Dichtung waar buitenstaanders geen vat op hebben. Een geëigend middel hierbij is het buitensluiten en isoleren. Rectificaties zie je nooit, wel plegen ze censuur.

Juist, ik heb het over mijn ervaringen met de Krapuul sekte, Van Donkelaar e.d. figuren. Aan de hand van mijn ervaringen met Tibaert kan ik zonder overdrijving stellen dat we hier te maken hebben met schorriemorrie, een stelletje bedriegers en schaamteloze lasteraars. Hun betrouwbaarheid over mijn persoon is nihil en hoogst kwaadaardig. Krapuul, hun naam is klein, hun daden benne groot. De verdere strekking van deze ervaring is, dat je alles ter discussie stellen moet hetgeen ze over derden wagen te beweren. 

De waarheid over Tibaert zal dit slag lieden vroeg of laat opbreken. Voor anderen kan ik echter mijn handen niet in het vuur steken. Wel mooi voor hen dat ze mogelijk gebruik kunnen maken van mijn  ervaringen om zo te komen tot wat meer rechtvaardigheid. Fascisten en fascisme bestrijden met oneigenlijke middelen, met zelfs fascistische, maakt dat fascisme slechts sterker en voelt persoonlijk aan als ware het een dolkstoot in de rug van diegenen die wel een open strijd aan durven te gaan. Daar reken ik mezelf toe.


EN NU DIE PVVertjes…


Gezellig is anders. En wat zijn die PVVertjes eenkennig. Zijn het hun Bataafse genen die opspelen? Ook zo grof in de mond…

Gisteren had Cathy dit te melden:


Cathy @l_escala1 dag geleden

@Tibaert met welke kleur laat jij je poepert vegen??

Cathy @l_escala1 dag geleden

@Tibaert Oh laat maar….. Jij wast het nog op 90C uit op het fornuis….

 


Vandaag dit. Eerst was Teun nog even langs geweest: “tja @Tibaert heb niks met de paus , verafschuw religie en fascisten , ben voor VvMU en die VvMU geldt ook voor rechts , daarom #pvv”, “tja @Tibaert ik uit medelijden met je , neem nog een beetje notitie van je, je bent echt volksvermaak #pvv #feit en tja @Tibaert Martin Bosma heeft nog nooit van jou gehoord , krapuul wel #pvv #feit”. Handig om even te herinneren aan de feitelijke stand van zaken. Zo is Teun.

Ook Cathy heeft de gave haar medelijden te laten blijken over degenen die nog niet het licht hebben gezien, nog dwalende zijn. Ze doet haar best ons duidelijk te maken dat buiten de leer van Wilders niets bestaat dat ertoe doet.


Cathy @l_escala 1 hour ago

@Tibaert 18.000? Schandalig – absoluut! Hoeveel kinderen zijn al 1400 jaar misbruikt door moslims? Heb je daar ook een cijfer van? #pvv

Cathy @l_escala 1 hour ago

@Tibaert Ga ik even verder dan ‘seksueel’ –

Cathy @l_escala 1 hour ago

@Tibaert Het is duidelijk dat je hier geen cijfers kunt noemen… Jammer, moet ik morgen toch naar de poelier voor een gebraden haan.. #pvv

Cathy @l_escala 1 hour ago

@Tibaert Ik krijg via mijn telefoon door dat je een bericht hebt geplaatst. Twitter zelf blokkeert deze… wat heb je geschreven? #pvv

Cathy @l_escala 45 mins ago

@Tibaert Tja via mijn foon kan ik niet reageren maar… als je een keer hoort wat iemand zegt ipv steeds je eigen stem hoort – leer je iets

Cathy @l_escala 25 mins ago

@Tibaert Joden eten baby’s? En christenen melden dit? #pvv Wat paddenstoelen (ja gek he – nwe spelling). Christenen met hoofdletter mag niet

Cathy @l_escala 22 mins ago

@Tibaert Krijg je er punten of zegeltjes voor om jouw blog te lezen?

Cathy @l_escala 18 mins ago

@Tibaert het hele argument aan gort en jij neemt nog ff een shot…..

Cathy @l_escala  12 mins ago 

@Tibaert Hoezo heb je berichten geliked? Gevolgd? Ik ben ook niet haatdragend maar ga me niet achter een block proberen te kleineren. #pvv

 

 
schermafdruk 2019-01-07 22.24.52

Ook mij is geen moeite teveel, dus maar wat linkjes doorgestuurd om 03:25 – 16 apr. 2016 en 03:49 – 16 apr. 2016. Haar reactie:


Cathy @l_escala

@Tibaert Ik krijg via mijn telefoon door dat je een bericht hebt geplaatst. Twitter zelf blokkeert deze… wat heb je geschreven? #pvv

 


Een klein beetje inzicht in de geestesgesteldheid van fascist Cathy kan geen kwaad. Het helpt ons het Bataafs fascisme beter te doorgronden.


 


Kijk maar in deze TL.

Voor Cathy is de maat vol. Logisch ook, buiten het wereldbeeld verkondigt door Wilders is er geen ander mogelijk. In zijn uiterste consequentie betekent dit vernietiging van de islam en haar aanhangers waar ook ter wereld. Zelfs het ter discussie willen stellen van deze zienswijze dient onmogelijk gemaakt te worden tot heil van ons allen.


Het beproefde recept: blocken. Let wel, dit is de weg naar de absolute vrijheid die fascisten zich wensen. Google, Facebook en Twitter faciliteren deze handelwijze. En weer vraag ik me af of de stap naar de rechter wel of niet opportuun is. Het is toch volledig absurd wat er al jarenlang aan de gang is, n.b. onder het mom van “vrijheid van meningsuiting”.  Mijn eigen ervaringen spreken boekdelen. Enkele andere zijn me bekend, waarvan een actueel niet onvermeld mag blijven, dat van Ruben L. Oppenheimer en Facebook.


MEER CATHYKopie omdat ze zoveel weghalen zei de tipgeefster van André de Raaij
:  
filou-maastricht.blogspot.nl/2014/10/de-twittertelegraaf-sjaakie.html 

Zo verscheen Cathy bij mij voor het eerst, dankzij diezelfde Sjaakie, tipgeefster enz.
 

filou-maastricht.blogspot.nl/2015/09/het-kwaadaardig-onbenul.html 

En Cathy bleef op bezoek komen. Ongenood steeds… 
filou-maastricht.blogspot.nl/2015/09/cathy.html 

Catootje Ze is de onappetijtelijkheid zelve… Zie haar stompzinnige plaatjes…
 

filou-maastricht.blogspot.nl/2015/09/catootje.html 

Spelling zegt weinig over taalvaardigheid, blijkt steeds weer. Neem je het nb op voor Fleur: 
filou-maastricht.blogspot.nl/2015/10/taalvaardigheid.html 

“Karakter zegt veel meer over een persoon!” Het lachen vergaat je, als je doordenkt…
 

filou-maastricht.blogspot.nl/2015/11/onze-cultuurdragers-aan-het-woord.html 

Mijn teerbeminde stalkster 
filou-maastricht.blogspot.nl/2015/12/mijn-teerbeminde-stalkster.html 

Een mooie afronding van het geval Cathy: Plein d’amour, de justice et de joie…  
filou-maastricht.blogspot.nl/2016/04/plein-damour-de-justice-et-de-joie.html?view=magazine 
Om het plaatje compleet te maken hoe iemand als Cathy te werk gaat om ons de zegeningen van het fascisme onder Wilders naderbij te brengen nog even de TL van haar, @l_escala – 1-18 april 2016 – TL. We beginnen niet toevallig op 1 april, een zonnige vrijdag, toen Wilders een triomfale intocht in Maastricht maakte. Ze heeft er niets over te melden. 

Beduusd is ze als een moslima een zinnig gesprek met haar wilt voeren. Het past niet in haar wereld, een door en door Bataafse, met de bijbehorende beschaving en omgangsvormen.
TIBAERT BLOGSPOT


Update februari 2017


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.