De vrienden van Amerika

· fascisme, politiek
Authors

Soms kun je de waanzin van Wilders niet laten passeren…

 

 

 

Luister goed wat de man zegt, stel je voor dat je niet Mexico maar Saudi-Arabië als buur hebt. We zullen maar zwijgen over de muur die tijdens het presidentschap van Obama, de vredesapostel, is opgericht tussen die twee landen. Maar Saudi-Arabië? Trouwe bondgenoot van Amerika èn Israël? In het verleden vloeide zelfs rijkelijk geld in de verkiezingskas van de te verkiezen presidenten uit deze oliestaat. De garant voor het vrije westen zogezegd en dan knijpen we een oogje dicht. Heeft Wilders zich ooit uitgelaten over deze dictatuur? Niet dat ik me kan herinneren. Hier ging hij dus grondig in de fout de man die Leider wil zijn. Hij versprak zich, want zonder die Saudi’s geen War on Terror, geen islamisten. De Saudi’s zorgen ervoor dat de Tegenpartij haar werk kan doen, zo simpel is dat. 

 

Ik zou willen dat wij leiders hebben, ik hoop zelf volgend jaar eentje te zijn.Zijn tweets van de afgelopen 24 uur om het plaatje af te ronden…

 


Dit is dus het niveau van Nederlands meest bekende “politicus”. Het enige waartoe hij in staat is zichzelf eindeloos te citeren. Zijn kennis over wat dan ook moet bedroevend zijn gelet op wat hij over de islam, zijn reden van bestaan, weet te debiteren. Toch wordt deze man door de overheid beschermd, waardoor hij zeer heldhaftig door kan gaan met het voeren van een haatcampagne zonder weerga. Z’n voorganger in deze wijze van politiek en propaganda bedrijven, een groot Leider, had dat beslist niet aangedurfd, voor 1933 niet, maar ook daarna niet. Dat zegt over Wilders meer dan genoeg dacht ik zo, maar nog meer over de beschaving in dit land. Geïnformeerd is het ook al niet, zijn volk, dat kan bijna niet anders.

Blijft de brandende vraag, is Wilders nu wel of niet aan zijn gerief gekomen in Cleveland?

Cleveland Braced for Rise in Sex Trafficking During Republican National Convention


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: