De vrienden van Amerika

“i’m not the kind of man who tends to socialize”
Soms kun je de waanzin van Wilders niet laten passeren…


Luister goed wat de man zegt, stel je voor dat je niet Mexico, maar Saudi-Arabië als buur hebt. We zullen maar zwijgen over de muur die tijdens het presidentschap van Obama, de vredesapostel, is opgericht tussen die twee staten. Maar Saudi-Arabië? Trouwe bondgenoot van Amerika èn Israël? In het verleden vloeide zelfs rijkelijk geld uit deze oliestaat in de verkiezingskas van de te verkiezen presidenten. De garant voor het vrije westen zogezegd en dan knijpen we een oogje dicht. Heeft Wilders zich ooit uitgelaten over deze dictatuur? Niet dat ik me kan herinneren. Hier ging hij dus grondig in de fout de man die Leider wil zijn. Hij versprak zich, want zonder die Saudi’s geen War on Terror, geen islamisten. De Saudi’s zorgen ervoor dat de Tegenpartij haar werk kan doen, zo simpel is dat. 


Zijn tweets van de afgelopen 24 uur om het plaatje af te ronden…


 
 


Dit is dus het niveau van Nederlands meest bekende “politicus”. Het enige waartoe hij in staat is zichzelf eindeloos te citeren. Zijn kennis over wat dan ook moet bedroevend zijn gelet op wat hij over de islam, zijn reden van bestaan, weet te debiteren. Toch wordt deze man door de overheid beschermd, waardoor hij zeer heldhaftig door kan gaan met het voeren van een haatcampagne zonder weerga. Z’n voorganger in deze wijze van politiek en propaganda bedrijven, een groot Leider, had dat beslist niet aangedurfd, voor 1933 niet, maar ook daarna niet. Dat zegt over Wilders meer dan genoeg dacht ik zo, maar nog meer over de beschaving in dit land. Geïnformeerd is het ook al niet, zijn volk, dat kan bijna niet anders.

Blijft de brandende vraag, is Wilders nu wel of niet aan zijn gerief gekomen in Cleveland?
Dat was juli vorig jaar. Inmiddels ontstaat steeds meer duidelijkheid over landverraders, waartoe ik ook een figuur als Wilders reken.

Donald Trump gives a thumbs up as his campaign manager Paul Manafort and daughter Ivanka look on, Republican National Convention, Cleveland, July 21, 2016.
Rick Wilking/REUTERS

 

 

Update 30 oktober 2017
 Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.