Kleurloos, law and order…

This is what your great-grandparents’ caravan looked like.
Dit mogen we nooit vergeten, deportatie en gedwongen emigratie zit opgesloten in onze civilisatie. Omdenken, humaan gaan handelen is dan bijna godsonmogelijk.

Het tegendeel gebeurt momenteel, we snellen in rasse schreden op een perfect geleide democratie af. Als grondlegger mogen we Frits Bolkestein beschouwen. Als overgangspaus Balkenende. Bataafse waarden werden weer groot geschreven en de normen dienden zich als vanzelf aan. Van vreemde smetten vrij, een staat als een BV.

“Smakeloos, ziek” hoor ik hier iemand zeggen, die z’n lessen geleerd heeft bij Adolf Hitler. Het toont de onmacht aan, zegt hij verder. Iemand die nooit verantwoording aflegt over zijn uitspraken, te beginnen met islam = fascisme. Vervolgens wordt gesuggereerd dat juist degene die wel zijn uitspraken terdege onderbouwt te laf is om voor de camera te verschijnen. Afrondend komt het derde tableau: “Gehakt”… Waar gehakt wordt vallen spaanders. “Mensen maken zich zorgen”….

Goh, maken mensen zich zorgen? Zorgen over vluchtelingen? Niet over de oorzaken, waarom mensen vluchten? “En dan komt er zo’n ongeleid projectiel doorheen…” Meneer kan zo toetreden tot de onder Leider Wilders op te richten staatsomroep. Gelukkig zullen daar nog slechts meningen gehoord worden in de volkse geest, volgens “onze” normen en waarden.

Wees ervan overtuigd, fascisten zijn slim, ze smoren elk debat in de kiem, wensen geen kennis te nemen van de geschiedenis en denken slechts aan eigen profijt. De complete zotheid. Aan de klimaatsverandering hebben ze geen boodschap, cultureel dient een kaalslag plaats te vinden, informatie wordt vervangen door indoctrinatie. Denk als zij, anders ben je idioot.

Maar wie is die meneer Schaap…? Nou, ik vroeg me af wie is deze meneer Zijlstra? Ongetwijfeld een Fries, dat is tegenwoordig geen goed teken. En verder? Niet van belang, werkelijk, deze meneer is de onnozelheid voorbij. Ligt het aan zijn biografie, aan zijn karakter, aan zijn gespeend zijn van cultureel besef?
Het is wel iemand die een fractie leidt in de Tweede Kamer, die van de grootste partij zelfs en regeringspartij. Nog even en de heilstaat wordt verwezenlijkt. Daar had Mussert niet van durven dromen. Wel even Utrecht tot hoofdstad van ons land maken, dat is passender.


In ieder geval spoort de AVRO met zijn eigen geschiedenis. De eerste radioman die een studio betrad in NSB-uniform was er eentje van de AVRO op de dag van de inval door Nazi-Duitsland. Uniformen hoeven gelukkig niet meer en laarzen ook niet.

De aanleiding tot dit al:

VVD-senator Sybe Schaap: PVV gevaarlijker dan de NSB


Een waarheid als een koe…Uitgelichte foto: – bron
Foto: Zijlstra met hyperlink: AVRO/TROS

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.