Een laffe lijkenpikker…

Churchill


 
Fascisten gebruiken alles wat hen te pas komt. Ze ontdoen het van hun betekenis, nemen een loopje met de geschiedenis en de feiten. Niets weerhoudt hen om voor eigen gebruik, macht en aanzien personen en zaken te misbruiken tot eigen voordeel. Zo gebruikt, misbruikt Wilders de islam en het jodendom op zijn geheel eigen perverse manier. Hij maakt daarbij optimaal misbruik van de beschermde status die hij geniet. 

De man is karakterloos, hanteert dubbele agenda’s, durft geen debat aan, bezit weinig of geen kennis, ook niet over zaken waar hij luid de trom over roert, zoals migratie, islam en EU. Hij is een schande voor Nederland en brengt voortdurende de sociale cohesie in gevaar. Over zelfverrijking ten koste van de bevolking, over belastingontduiking en meer van dergelijke zaken zwijgt de man als het graf. Kortom, wie is zo idioot om een dergelijke rattenvanger zijn stem te geven?

Bevrijding zegt de man, die nog nooit een poot heeft uitgestoken. Bevrijding, en hij tooit zich met het symbool van de Franse revolutie. Zoiets kan slechts een laffe, achterbakse fascist bedenken die lessen heeft getrokken uit het wedervaren van Mussolini en Hitler. Voor hem betekent bevrijding uiteindelijk een vorm van burgeroorlog die hij, dat kunnen we dus nu al weten,  revolutie zal dopen. De voorwaarden daartoe schept hij al jaren en men laat hem begaan. 


Brandgevaarlijk is die man…
 

 
Bron uitgelichte afbeelding: Kladderadatsch (1939)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.