Je account is momenteel opgeschort

Berlin – Stresemannstraße (1986)
Een bekend geluid. Raddraaiers kunnen in een handomdraai de zaken laten marcheren zoals zij wensen. Het kan niet vaak genoeg herhaald worden, de regeltjes en de gang van zaken bij Facebook, Twitter en al die andere o zo sociale media werken bedrog, propaganda en manipulatie volkomen in de hand. Verhaal halen is schier onmogelijk. Aldus worden deze media het gewenste vehikel voor fascisten met een geweldige impact voor onze vrijheid van meningsuiting.

Het relaas van PeterHier stuur ik je een paar uitgeprinte pagina’s van mijn geblokkeerde Twitter account. Ik kreeg geen motivatie waarom mijn account geblokkeerd werd en contact zoeken hierover met Twitter is onmogelijk. Ik kan mijn account zelfs niet deactiveren. Ik vind het schandalig dat Twitter mij de mond snoert terwijl de #PVV bende de meest gore berichten naar mij stuurt of op #PVV zet. De mafklapper Vincent Y… heeft op #PVV een foto geplaatst waarbij een Moslim door een IS beul het hoofd word afgesneden. Hij gebruikt het leed van Moslim’s voor zijn eigen hetze tegen Moslim’s. Zo rolt het #PVV tuig de dood, verkrachting en verminking van Moslim slachtoffers voor hun hetze tegen vluchtelingen en Moslim’s in Nederland misbruiken. 

PVV’ers zijn niets anders dan gemuteerde antisemieten, anders gezegd het zelfde tuig dat vroeger het wel goed uitkwam dat de Joden werden opgeruimd. 50 jaar geleden toen ik kind was was het scheldwoord Brillenjood erg populair op het schoolplein. Ik dacht toen al wat zijn jullie smeerlappen, die smeerlappen zijn nu de blanke boze mannen en hun kinderen die PVV schreeuwen. Die haat tegen Joden is nu gemuteerd antisemitisme geworden. Want denk erom een Moslim hater wordt met het zelfde gemak een rabiate antisemiet, gewoon omdat hun haat genetisch bepaald is.

Twitter doet niks tegen stomme imbeciele schreeuwers van #PVV, wel tegen doordacht weerwoord tegen de #PVV want dat is gevaarlijk. Ik ben er van overtuigd dat mijn block op Twitter politiek gemotiveerd is en uit de hoek van Geert Wilders komt. Hij zal het wel niet prettig gevonden hebben dat ik zijn privé block tegen mij via Google Afbeeldingen heb omzeild en afbeeldingen van zijn goorste tweets op Twitter heb geplaatst . Die gemene tweet afbeelding over Angela Merkel onder het bloed heb ik ook aan het @CDU gestuurd, daar zal de Führer vast wel een reactie van @CDU gekregen hebben.

De laatste tranentrekker tweet van de Führer tegen de Minister President, het OM en AIVD met daarbij de tekst: wie mij wil stoppen moet mij vermoorden. Is wel tekenend voor een psychopaat, maar waar een wil is is een weg zullen zijn vijanden denken. Ik heb veel met Buddha en zijn levenslessen, daarin zit veel meer mededogen, wijsheid en naastenliefde dan in alle drie woestenij religies bij elkaar. Over Geert Wilders, die zit nu in de hoogste versnelling naar zijn voltooid  Karma, gelukkig heeft hij het niet door. Zalig zijn de simpele van geest.

Vriendelijke groet Peter.


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.