Paranormaal

Peter SolarzJur KuipersHet is alweer even geleden dat Carrie Poppy in een oud huis kwam te wonen en voelde dat een geest haar lastigviel. Het leidde uiteindelijk tot een conclusie dat een waarschuwing is voor een ieder met een dak boven z’n hoofd.


What’s haunting Carrie Poppy? Is it ghosts or something worse? In this talk, the investigative journalist narrates her encounter with a spooky feeling you’ll want to warn your friends about and explains why we need science to deal with paranormal activity. 

 Poppy vertelde een en ander vorig jaar op TEDx in een groot theater in Wenen. Amusant, hoewel het publiek wellicht lachte op momenten waarop ik dit persoonlijk niet zou doen. Kwam waarschijnlijk door de expres gedimde verlichting. Eén van de beste TED-talks die ik tot nu toe gezien heb.


Uitgelichte foto: Peter Solarz – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.