Paranormaal

Jur KuipersHet is alweer even geleden dat Carrie Poppy in een oud huis kwam te wonen en voelde dat een geest haar lastigviel. Het leidde uiteindelijk tot een conclusie dat een waarschuwing is voor een ieder met een dak boven z’n hoofd.


What’s haunting Carrie Poppy? Is it ghosts or something worse? In this talk, the investigative journalist narrates her encounter with a spooky feeling you’ll want to warn your friends about and explains why we need science to deal with paranormal activity. 

 Poppy vertelde een en ander vorig jaar op TEDx in een groot theater in Wenen. Amusant, hoewel het publiek wellicht lachte op momenten waarop ik dit persoonlijk niet zou doen. Kwam waarschijnlijk door de expres gedimde verlichting. Eén van de beste TED-talks die ik tot nu toe gezien heb.

U ziet maar!

Gr., Jur.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.