Het werkelijke gajes op Twitter

· fascisme, internet, justitie
AuthorsEXITMen beschuldigt maar raak en roept onverholen op tot alles wat mogelijk schijnt om iemand het zwijgen op te leggen tot het meest criminele toe, iemand vermoorden. Het zonderlinge is, of uiteindelijk ook weer niet, dat gajes elkaar ondersteunt als het van pas komt. 

Enkele daders Tibaert betreffend die hem beschuldigen tot het aanmaken van fake accounts. Dan wordt meteen duidelijk uit welke hoek we fascisme te verwachten hebben in dit land. Tegen dergelijke wandaden kun je je nauwelijks wapenen, vandaar. Als de omstandigheden erom vragen breid ik dit overzicht uit.Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: