Het werkelijke gajes op Twitter

· fascisme, internet, justitie
AuteursEXITMen beschuldigt maar raak en roept onverholen op tot alles wat mogelijk schijnt om iemand het zwijgen op te leggen tot het meest criminele toe, iemand vermoorden. Het zonderlinge is, of uiteindelijk ook weer niet, dat gajes elkaar ondersteunt als het van pas komt. 

Enkele daders Tibaert betreffend die hem beschuldigen tot het aanmaken van fake accounts. Dan wordt meteen duidelijk uit welke hoek we fascisme te verwachten hebben in dit land. Tegen dergelijke wandaden kun je je nauwelijks wapenen, vandaar. Als de omstandigheden erom vragen breid ik dit overzicht uit.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: