Hoorspel

Thomas Hoepker: Park Avenue, New York (1960)
Bijna dertig jaar geleden begon op WDR 3 een belangrijke serie over de enige kunstvorm die het medium radio heeft voortgebracht onder de titel: “Auf den Spuren der Akustischen Kunst” van Klaus Schöning.

Het eerste inleidende deel werd uitgezonden op 3 mei 1988.Beschouw de reproductie van dit programma tevens als een opmaat tot berichten met materiaal uit m’n audio-archief. Het beslaat een periode van ruim 25 jaar uit de vorige eeuw en bestaat uit duizenden uren unieke opnamen die moeilijk toegankelijk zijn. Een reis terug in de tijd, kijken of het lukt…


Schermafdruk 2017-08-26 01.24.53Uitgelichte foto: Thomas Hoepker – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.