Kan niet verstaan…

· audio, literatuur, technologie
Auteurs
 
Sinds enkele dagen bezit ik weer over de mogelijkheid mijn audiobestand op tape met duizenden uren opnamen van de radio, voornamelijk van de Duitse, Belgische en Franse, te raadplegen. Er bevinden zich werkelijk pareltjes onder, zeer veel informatief materiaal ook en uiteraard muziek.
 
In de nadagen van m’n oude tapedeck liep de geluidskwaliteit van een kanaal sterk terug vanwege slijtage van de opnamekop. Toch wil ik het volgende laten horen, een vertelling van Johann Peter Hebel, gelezen door Erich Ponto. Een opname van de WDR.

 

 

Hierbij nog een groet aan de aimabele deskundige van Tandberg uit Duitsland door wie ik weer de beschikking heb gekregen over een voortreffelijk werkend apparaat. Of hij ook bekend is met rommedoe, Limburgse kaas, weet ik niet, maar hij verstaat me zeker. 
 
De oudjes zijn in ieder geval nu wel in goede handen…

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: