Kan niet verstaan…

· audio, literatuur, technologie
Authors
 
Sinds enkele dagen bezit ik weer over de mogelijkheid mijn audiobestand op tape met duizenden uren opnamen van de radio, voornamelijk van de Duitse, Belgische en Franse, te raadplegen. Er bevinden zich werkelijk pareltjes onder, zeer veel informatief materiaal ook en uiteraard muziek.
 
In de nadagen van m’n oude tapedeck liep de geluidskwaliteit van een kanaal sterk terug vanwege slijtage van de opnamekop. Toch wil ik het volgende laten horen, een vertelling van Johann Peter Hebel, gelezen door Erich Ponto. Een opname van de WDR.

 

 

Hierbij nog een groet aan de aimabele deskundige van Tandberg uit Duitsland door wie ik weer de beschikking heb gekregen over een voortreffelijk werkend apparaat. Of hij ook bekend is met rommedoe, Limburgse kaas, weet ik niet, maar hij verstaat me zeker. 
 
De oudjes zijn in ieder geval nu wel in goede handen…

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: