Voor mijn trouwe volgers

Tosca
Een vrouw die alles geschonken heeft wat in haar vermogen lag, Maria Callas hier als Tosca. Ter nagedachtenis aan deze met niemand te vergelijken zangeres een opname van de SDR uit 1987. De reproductie is niet vlekkeloos maar dat neemt de liefhebber me beslist niet kwalijk. Zie het als een cadeau op mijn verjaardag aan mijn trouwe volgers.


Maria Callas

Beschreibung einer Leidenschaft

 Zur zehnten Wiederkehr ihres Todestagesam 16. September 1987
Von Claudia Wolff

Aufnahme des SDR mit WDR, NDR und SFBDie Sendung handelt vom Singen, vom Leben, vom Unglück der Callas und von dem monströsen Ruhm, der ihre Kunst zu Lebzeiten eher verdunkelt hat.WDR 3 – 13 september 1987


Pier Paolo Pasolini en Maria Callas bij de verfilming van Medea (1969)


Bron uitgelichte foto: NY Times

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.