Rick

A woman deplatforms famous Brazilian Catholic priest Marcelo Rossi, who has called
homosexuality a disease – 14 juli 2019
Geef mensen die anderen wensen te veroordelen omdat zij niet zo zijn als ze volgens hen behoren te zijn, ze zelfs het leven niet waard vinden, geen platform was het motto in vroegere tijden. Helaas dat kan niet meer in de virtuele wereld. Daar kunnen ze ongelimiteerd hun gang gaan. Het enige dat mogelijk is ze aan de schandpaal nagelen, de racisten en fascisten. Veroordeel je deze werkwijze tegen beter weten in word je tot collaborateur, ben je een lafaard. 

Neem kennis van dit draadje van Ton Aarts…
Het manneke Rick is sinds 2010 actief op Twitter. Onder “Rick” sinds kort. Z’n vroegere tweets heeft hij ongetwijfeld gewist. Wie trekt na onder welke pseudo’s hij in het verleden actief was? Lijkt me relevant om weer een inkijkje te krijgen over de werkwijze van de fascistenbende op Twitter, relaties e.d. meer.

Een weekje geleden voerde hij zijn “oma” ten tonele:

Rick is Rick niet meer, maar heet zie ik nu @70_R_Mat… Merkte het bij het zoeken naar de “oma” tweet. Ze werd massaal geliked en geRT. Die draad valt dus niet meer te zien, maar het kwaad is wel al geschied. Het enige dat nog te zien valt onder @Rick0688 is de tweet waarin hij zich blootgeeft als bedrieger en regelrechte smeerlap:Wel dit:Samen met Balkenende en Bolkestein legde deze man het fundament voor een toekomstige fascistische heilstaat, de man, niet te vergeten, die hèt graag deed met minderjarige Marokkaantjes…:
 

Twitter status
 

Uitgelicht gif: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.