It’s time to roll back NATO itself

Tsaar Nicolaas II en familie
Als het gaat om internationale zaken en vrede, is het nu belangrijker dan ooit om werkelijk onafhankelijke en intellectuele alternatieven voor de westerse reguliere media te volgen. De wereld waarin we leven valt niet te begrijpen door hun min of meer geconstrueerde verhalen, homogenisering, omissies. Steeds vaker is sprake van pure propaganda en leugens.

Een bron om te volgen is The Analysis News van Paul Jay en Sharemini Peries. Hun doelstellingen zijn helder. Ze geven ook een nieuwsbrief uit.

The Analysis News bracht ons onlangs een gesprek van 40 minuten tussen Paul Jay en Larry Wilkerson, waarin de gevaarlijke waanzin, de immense risico’s, de menselijke ijdelheid en de dominantie van militair/nucleair belang achter de risicovolle crisis in de wereld onderzocht worden, waarbij de focus ligt op de spanning tussen NAVO en Rusland betreffende de Oekraïne.

Een gesprek, zowel voor mediamensen, bezorgde burgers, studenten als activisten. Het is messcherp dankzij hun kennis, gevoel voor geschiedenis, het vermogen om te zien waar de essentie ligt en een grote interesse in ethiek.
 

 
Een aanbeveling van het platform voor vrede met vreedzame middelen The Transnational.
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.