De Fatwa van Biden

“No war!” – Poster by Viktor Ivanov (1962)
Slechts de geestelijke leider van het land dat gezuiverd is van alle heidense en duivelse invloeden is gerechtigd namens ons allen die geloven in de zegeningen van het kapitaal zijn banvloek uit te spreken over krachten die de vrijheid van haar handelen bedreigen en willen verhinderen dat de gehele mensheid in het genot komt van haar weldaden.

“FOR GOD’S SAKE,
THIS MAN CANNOT REMAIN IN POWER.”

President Joe Biden said Saturday that Vladimir Putin “cannot remain in power,” dramatically escalating the rhetoric against the Russian leader after his brutal invasion of Ukraine.

Lumumba en Allende, om slechts deze twee te noemen, gingen Putin voor. Castro ontsnapte vele malen aan de dood. Het is een zegen voor onze vrijheid, en dat moet nadrukkelijk beklemtoond worden, dat we van duivelse geesten bevrijd worden en gevrijwaard blijven.

Eenmaal in de recente geschiedenis kon en mocht een dictator zijn gang gaan onder het welwillend oog van al die leiders die wisten dat het belang van het kapitaal bij hem boven alles prevaleerde, als garant voor onze vrijheid. Pas op het moment dat de missie van die dictator tot mislukken gedoemd was werd door de toenmalige geestelijke leider ingegrepen om verder onheil te voorkomen. Inmiddels zijn we zover dat de mogelijkheden geschapen zijn de Endsieg, die 80 jaar geleden in het verschiet lag, te verwezenlijken. Wat White Power vermag…
 
 

Markt Maastricht

 
Eindelijk kan Hitler opgeborgen worden als een kwade genius uit een duister verleden, Putin overstijgt al het onvoorstelbare tot heden. Deze Rus is een rechtstreeks gevaar voor onze vrije markt en dreigt het Westen tot een reus op lemen voeten te maken. Onze geestelijke leider, God zij geprezen dat Hij hem ons gezonden heeft, onderkende ogenblikkelijk het gevaar. Nu kan onder andere voortekenen en ogenschijnlijk andere motieven het massaal decimeren van de mensheid in aanvang genomen worden. Slechts de uitverkorenen zullen overblijven, de massa, gehele volkeren, zullen in een klap vernietigd worden. De bijbelse oproep, maak de aarde onderdaan, zal haar voltooiing vinden.

Hitler zal vervolgens als redder van het Avondland herrijzen. De Shoah wordt tot een voetnoot in de geschiedenis dankzij onze broeders overzee en de zionisten in het Beloofde Land.
 
Uitgelicht: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.