Strieker en Sterren dit weekend in Zweden?

Federico Bebber: Not in love, no one lives there anymore
Afgelopen nacht verscheen dit bericht:


American and European Anti-Muslim Activists to Unite in Sweden

 

Anti-Muslim activists from Europe and the United States plan to converge on Stockholm, Sweden tomorrow for a meeting and demonstration.

Groups like the English Defense League (EDL) and the Swedish Defense League are uniting with American anti-Muslim activist Pamela Geller at the meeting. The EDL is a vehemently anti-Muslim group based in Britain that has made a name for itself by staging provocative and at times violent street protests against Islam.

This cross-continent meeting is the latest measure aimed at uniting European and American anti-Islam activists. Earlier this year, as The Guardian reported, a Stop Islamization of Nations (Sion) group was formed to “promote an umbrella network of counter-jihad groups across Europe and the US.”

 


Nieuwsgierig geworden of onze sterren van het libertarische front ook bij die meeting en demonstratie aanwezig zullen zijn eens gekeken op Twitter.  M’n ogen vielen open van stomme verbazing. Niet omdat weer iets gebrabbeld werd over verspreiden van NAW gegevens door mijn persoontje, die leugen hoeft niet weerlegd te worden, daarvoor dient simpelweg dit blog, maar door een RT van @cassandratroy.

Deze:
 Achter die link komt het volgend artikel te voorschijn:


LINKSE TERREUR EN TERREURVERERING: DE BEJUBELDE GENOCIDEN VAN DE SOCIALISTEN EN COMMUNISTEN

Door: Marc Doll/Michael Mannheimer

 

Na de islam zijn de communisten de ergste massamoordenaars uit de geschiedenis. Dat kan een van de redenen zijn waarom de linksen met de islam samenwerken.

Ontelbare linksen, die nu in leidende posities onze samenleving beïnvloeden, lieten de afgelopen decennia openlijk hun sympathie en ondersteuning voor socialistische massamoordenaars blijken. Hun misdaden speelden daarbij geen rol, zelfs miljoenen slachtoffers werden in het gunstigste geval als zijdelingse schade, vaak zelfs als te elimineren vijand gerechtvaardigd. Voor de linksen speelde en speelt het alleen maar een rol welke ideologie men aanhangt. Als het de eigen is, wordt men ondersteund en handelt men “rechtvaardig”, om het even hoe kwaadaardig en bedorven dit handelen ook is.

Precies deze denkwijze, die een vast onderdeel uitmaakt van veel linksen, is de reden voor de massamoorden van de 20e eeuw en de repressie tegenover andersdenkenden in de 21e eeuw. Dit artikel somt een aantal grote voorbeelden van de politieke linksen van toen en nu op. Al deze massamoordenaars hebben slechts datgene in de praktijk omgezet wat het socialisme eist en ter implementatie en behoud ook dringend nodig heeft: Massamoord, marteling, terreur, heropvoeding en vrijheidsberoving in alle vormen. Nog nooit heeft het socialisme (anders) gefunctioneerd en zal dit ook nooit doen.

 


De site heeft als merkwaardige kop: “Verzamelde vertalingen van E.J. Bron” hetgeen niets anders betekent dan dat het een vernederlandsche vorm is van de Duitse neonazi site “Politically Incorrect”. PI verleende het pamflet van Breivik het predicaat “Doktorarbeit”. Niet bevreemdend gezien bovenstaand proza.


Een documentaire over de globalisatie van de haat: White Terror.In deze documentaire uit 2005 valt al te zien hoever de vervlechtingen gaan van rechts extreme groepen, van Rusland tot de USA. Enkele screenshots. Opvallend is dat de scène in Zweden al een aantal jaren een actieve rol speelt als het gaat om het verspreiden van propaganda materiaal. En nu is er dus die meeting waarop een vriendinnetje van Wilders de goegemeente zal gaan toespreken. Of Strieker en Sterren aanwezig zullen zijn onder het gehoor? Ik weet het nog steeds niet… 

 
Uitgelicht screenshot: zie docu “White Terror”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.