Joden en bevolkingspolitiek

Johan Coenraad Altorf: Uil (brons – 1928)
Zo maar een berichtje van meer dan tien jaar geleden dat ik vandaag toevallig tegenkwam : Israel Immigration Authorities Detain Six-year-old Mentally Disabled Migrant. Dergelijke voorvallen vinden plaats in een rascistische staat voor blanke joden. Vervolgens zie je dit bericht op Twitter: ‘Stel dat er zou staan Europa offert zich op voor Joden.‘.
 
En of Europa zich opoffert voor joden, voor nationalistische joden die de voorkeur geven aan Israël. Een land waar de nieuwe mens ontstaat dankzij “omvolking” en bijgevolg alles wat herinnert aan de oude het leven onmogelijk wordt gemaakt en verdreven wordt of erger. Of Europa zich ook opoffert voor joden die nationalisme afwijzen valt sterk te betwijfelen. Deze worden veeleer als bedreiging gezien, ongebonden als ze zijn, ook in de Oekraïne.
 
Zwart is een foute kleur voor racisten, in ons land, Israël, de Verenigde Staten of waar ook ter wereld. Ze staat voor lui, dom en gewelddadig. Dat was voor 1945 zo en erna eveneens. Andere kleurtjes vergaat het niet veel beter. Illustratief hiervoor zijn de “Marokkaantjes”, hier in Nederland als “gastarbeiders”, in Israël binnengehaald om de omvang van een joodse bevolking te vergroten. Tweederangs bleven ze in beide gevallen.
 
Het “omvolken” heeft best vele gezichten en dan begeef ik me nog niet op het pad van de massa-emigratie vanuit Europa, feitelijk het meest relevante als het bevolkingspolitiek betreft. Segregatie, bekend van de stadsvernieuwing, cityvorming etc., is een ander, maar hoort er onlosmakelijk bij.
 
Spijtig dat lieden die dergelijk racistisch gedachtegoed trachten te bestrijden, niet verder komen dan: ‘De ongeveinsde ‘omvolking’ agenda van FvD tentoongespreid.‘. Op de eerste plaats is hier geen sprake van een agenda, maar van demagogie en rassenwaan. Ze lopen met open ogen in de opgezette val.
 
Ga eens verder in op die bevoorrechte positie die rust op uitbuiting, volkerenmoord en vernietiging van de natuur. Vraag je af waartoe de NATO werkelijk dient en of kapitalisme een natuurlijke wetmatigheid is. Het zijn zaken waarover deze mensen zwijgen en zodoende de keerzijde van de medaille vormen van racisten. Zullen we het een fascistische medaille noemen waarmee je alle kanten uit kunt en waarbij onze bevoorrechte levensstandaard behouden blijft? Eentje van alles en iedereen tot koopwaar verheffend?
 
Hoe vaak heb ik het al niet gezegd? Het zijn de brave, aangepaste burgers, met een ingebeeld hoogstaand moreel besef, die ons naar de (fascistische) ondergang leiden, niet clowns en Ewiggestrigen als Baudet en Wilders. Juist met die twee hebben ze uiteindelijk meer gemeen dan ze zich bewust zijn.
 
Och ja, Zelensky is een jood.

 
 
ps
Wie kan me helpen aan deze column van Marianne Zwagerman in De Telegraaf: “De uittocht van de Kaag-elite is begonnen!“? Lijkt me relevant i.v.m. het discours over fascisme. Zie ook: “Waar wordt over gezwegen?“.


Aangezien de “fascisme-kenner” ook nu weer van geen ophouden weet, zonder werkelijk inhoudelijk ergens op in te gaan en zoals steeds zonder enige context, toch maar een paar screenshots, ondanks de vervuiling die ze geven. Wat een taal, wat een onappetijtelijke man…
 

 
Zo ga je dus volgens deze “fascisme-kenner” te werk om iets van fascisme duidelijk te maken. Wat een argumenten. Zou hij in staat zijn z’n doelwitten inhoudelijk te bekritiseren? Op Twitter is dat sowieso uitgesloten, maar er zijn andere wegen. Waarom gebruikt hij ze niet? En nogmaals, fascisme bestrijd je niet met fascistische middelen. Dat probeer ik die vent al jaren duidelijk te maken. Wat doet hij vervolgens jegens mij? Moet ik dan ook teruggrijpen op zijn vocabulaire?
 


 

 

Uitgelicht: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.