De waarheid, niets dan de waarheid

City of Tomorrow
Hoe kan iemand in het zadel gehesen worden om zijn onderdanen naar het slachtveld te voeren? Dit lijkt steeds meer de essentiële vraag te worden in de Oekraïne. We horen nog veel te weinig over hoe de potentiële slachtoffers er zelf over denken.
 


 
 

Nu te zien bij blckbx: Scott Ritters ‘Agent Zelensky’ (incl. Nederlandse ondertiteling)


 

WIE IS SCOTT RITTER, DE MAN MET O.A. 104.000 VOLGERS OP TWITTER?
ONTDEK HET IN EEN AANTAL VIDEO’S.

 

“Scott Ritter: I’m Not a Traitor… Lying Politicians and U.S. Government are the Real Traitors”

Interview van Scott Ritter door Finian Cunningham.

Bron: Strategic-Culture.org
Herpublicatie toegestaan mits verwijzing naar bron Stategic-Culture online journal.
Vertaald uit het Engels.
 

 
 

 

Voormalig inlichtingenofficier van de U.S. Marines, Scott Ritter, dient zijn critici van antwoord, die hem ervan beschuldigen een “Russische handlanger” en een “anti-Amerikaanse verrader” te zijn vanwege zijn scherpe kritiek op de betrokkenheid van de VS bij de oorlog Oekraïne – Rusland.
 
Ritter zegt: “ze kunnen naar de hel gaan!” Hij voegt eraan toe: “Het is mijn taak om de waarheid te vertellen op basis van een op feiten gebaseerde analyse”.
 
“Ik dien de Amerikaanse regering niet, ik dien het volk en de grondwet”, zegt Ritter.
 
Ritter legt uit wat zijn militaire en geopolitieke opvattingen stuurt – “op feiten gebaseerde analyse”. Hij zegt dat dit consequent vertellen van de waarheid hem voorheen voortdurend in aanvaring bracht met het Pentagon, de CIA en de Amerikaanse regering. Hij vertelt hoe hij het in zijn vorige carrière als Amerikaanse wapeninspecteur in de Sovjet-Unie en later als inlichtingenofficier tijdens de Eerste Golfoorlog in Irak, begin jaren negentig, aan de stok had met militaire en politieke oversten.
 
Tijdens de Tweede Golfoorlog die in 2003 begon, hielp Ritter de valse Anglo-Amerikaanse propagandaclaims van Iraakse massavernietigingswapens aan het licht te brengen. Die claims werden gebruikt om die (illegale) oorlog te lanceren. Zij bleken later een totaal verzinsel te zijn. Ritter werd in het gelijk gesteld.
 
“Het is niet mijn taak om mijn bazen te plezieren… Het is mijn taak om de waarheid te vertellen… Ik werk niet voor de Amerikaanse regering.”
 
Scott Ritter heeft internationaal respect verworven voor zijn onafhankelijke analyse van de oorlog in Oekraïne en de bedrieglijke betrokkenheid van de VS en de NAVO.
 
Hij zegt dat mensen die hem ervan beschuldigen een verrader te zijn, de zaken op hun kop hebben gezet. “De Amerikaanse regering liegt de hele tijd. Ze beschouwt de Grondwet als een obstakel waar ze in een zo groot mogelijke boog omheen loopt”.
 
Ik heb een eed afgelegd om het land te verdedigen tegen buitenlandse en binnenlandse vijanden… de echte verraders zijn de liegende politici, zegt Ritter in een scherpe veroordeling van Washington en zijn gewetenloze ondermijning van het Amerikaanse en internationale recht om zijn oorlogen en imperialistische belangen na te streven.

 

 

N.a.v. de 20e verjaardag van de Amerikaanse inval in Irak, hier nog een langer interview met Scott Ritter:

VOORMALIG VN-WAPENSINSPECTEUR: “ONTWAPENING WAS NIET HET DOEL VAN DE V.S. ZIJ WILDEN EEN REGIMEWISSEL IN IRAK”

RT speaks with former UN weapons inspector Scott Ritter about the roots and legacy of the Iraq War – 5 februari 2023

Deze documentaire is een productie van [gecensureeRT].com. Met een Proximus DSL-abonnement is het zonder extra ingreep mogelijk de censuur te omzeilen, deze pagina te bereiken en de video af te spelen (standaard ingestelde Proximus DNS-servers: 195.238.2.22 en 195.238.2.21).

Mocht het u niet lukken, doe dan een internet-opzoeking naar “censorfree dns servers” en hoe u de DNS-instellingen van uw computer(-netwerk) kan aanpassen.
 


BRON
De Wereld Morgen13 februari 2023


 

 

Uitgelicht: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.