Patriarchaat

Tsarevich Nicholas Alexandrovich
Vrouwen verenigt U! Al te lang hebt U de enige productieve arbeid die werkelijk telt verricht zonder er een duit voor terug te krijgen. Alleen soms liefde en als het kon luxe was Uw deel.
 
Al te lang hebt U ingezet op adoratie van Uw zonen na teleurstelling over Uw beschermers. Al te lang hebt U het patriarchaat zijn gang laten gaan. Sterk in het ontwikkelen van speeltuig dat als belangrijkste kenmerk heeft de vernietiging van al wat leeft.
 
Laat mannen nog alleen dat doen waar ze werkelijk goed in zijn in al hun eenzijdigheid: kunst. Laat ze componeren en schilderen en leer ze de liefde te bedrijven. Als ze dat niet kunnen laat ze gaan vissen. U bepaalt. Geen bezit meer, de aarde behoort ons allen. Schaf het geld af. Negeer de collaboratrices en hun collabo-blaadjes uit Uw kring. Hun gaat het alleen om bestendiging van het patriarchaat voor eigen profijt.
 
Aan U een waarachtige humane cultuur te scheppen, waarin plaats is voor iedereen. Overbevolking? Onbestaanbaar. Er is plaats voor alles wat leeft of groeit. Conflicten? Uiteraard. Geen hemel op aarde, wel toekomst.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.