De beloning voor gastvrijheid: onderdrukking

Jessica Brilli
International Day of the World’s Indigenous People. Er worden herdenkingsdagen georganiseerd, waarop gemanifesteerd wordt en mooie woorden gesproken worden, beloftes gedaan, monumenten onthuld. Vervolgens wordt weer overgegaan tot de orde van de dag. Een orde die alle ellende veroorzaakt heeft, maar daar kraait geen haan naar. Zelfs wordt geen kennis genomen van de verlangens, van de cultuur van de onderdrukten en vervolgenden. Nooit zullen ze, binnen onze gevestigde orde op voet van gelijkheid tot de machthebbers mogen spreken. Hun middel is slechts getuigenis afleggen, en zelfs die wordt niet waargenomen en zeker niet massaal verspreid. Stel je voor dat ze met gelijke munt konden en wilden terugbetalen. Dan was het snel gedaan met onze blanke, christelijke beschaving.
 

NATIVE LAND DIGITAL

 
Interactief (op link klikken)

Native Land Digital

 
 

2011

International Day of the World’s Indigenous Peoples 9 August 2011*Indigenous designs: celebrating stories and cultures, crafting our own future.”

The 17th commemoration of the International Day of the World’s Indigenous Peoples was held on Tuesday, 9 August 2011 at the UN Headquarters in New York. The event was organized by the Secretariat of the Permanent Forum on Indigenous Issues DSPD/DESA, the United Nations Department of Public Information, and the NGO Committee on the Decade of the World’s Indigenous Peoples.

There were statements delivered by the Secretary-General, the President of the 65th session of the General Assembly, The Under-Secretary-General of the Department of Economic and Social Affairs, the Chairperson of the Permanent Forum on Indigenous Issues and others.

A panel discussion entitled: “Indigenous designs: celebrating stories and cultures, crafting our own future” and a screening of the film “Harmony of Culture and Nature” took place in the ECOSOC Chamber of the North Lawn Building (NLB).

 


 
En dat illegaal verworven bezit moet verdedigd worden…
 

Region of the United States where Law Enforcement Agents (specifically Border Patrol) can now enter and search private property without a warrant.
Quelle: reddit.com

 
Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.