Onze vrienden, de Amerikanen

· economie, geschiedenis, politiek, video
Auteurs

Schermafdruk 2018-08-29 16.05.32

Onze bevrijders ook, en niet alleen van ons. Vraag maar waar ook ter wereld waar een Amerikaanse militaire basis is, waar Coca Cola, Mc Donalds en Starbucks hun zegeningen kunnen verspreiden, jeans niet te vergeten. Gelukkig controleren onze vrienden ook het World Wide Web. Ze tonen ons de geschiedenis zoals die werkelijk was dankzij Hollywood. Amerikanen hebben de Goddelijke boodschap begrepen, maak de aarde onderaan. Dankzij de vrij gemaakte krachten ontstaat dankzij hun uiteindelijk de volmaakte mens, een kunstmatig product, als voltooiing van de Goddelijke schepping.

Realiseer u dat slechts twee eeuwen van onverzettelijke dadendrang, met één ideaal voor ogen, vrijheid, tot deze grootse prestatie hebben geleid. Jean Christophe Victor voert u deze in de nu volgende compilatie voor ogen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: