Onze vrienden, de Amerikanen

Frosty Stand – Drive Up Window, Good Food, McGill, Nevada (2020)
Schermafdruk 2018-08-29 16.05.32

Onze bevrijders ook, en niet alleen van ons. Vraag maar waar ook ter wereld waar een Amerikaanse militaire basis is, waar Coca Cola, Mc Donalds en Starbucks hun zegeningen kunnen verspreiden, jeans niet te vergeten. Gelukkig controleren onze vrienden ook het World Wide Web. Ze tonen ons de geschiedenis zoals die werkelijk was dankzij Hollywood. Amerikanen hebben de Goddelijke boodschap begrepen, maak de aarde onderaan. Dankzij de vrij gemaakte krachten ontstaat door hun inspanningen uiteindelijk de volmaakte mens, een kunstmatig product, als voltooiing van de Goddelijke schepping.

Realiseer u dat slechts twee eeuwen van onverzettelijke dadendrang, met één ideaal voor ogen, vrijheid, tot deze grootse prestatie hebben geleid. Jean Christophe Victor voert u deze in de nu volgende compilatie voor ogen. 


 

 


LITERATUUR
Claudio Saunt – Unworthy Republic: The Dispossession of Native Americans and the Road to Indian Territory – Norton, 2020

Uitgelichte foto: bron

Een gedachte over “Onze vrienden, de Amerikanen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.