Peace with love

Edouard Boubat
Het is een zegen voor de wereld dat haar lot in handen ligt van God’s Own Country.
 

HIROSHIMA
De ware geschiedenis

 
Zullen we het zo samenvatten, de naar Amerika geëmigreerde of gevluchte Europeanen roeiden eerst de aldaar levende volkeren grotendeels uit en toen dat hoofdstuk afgesloten was trokken ze erop uit om de hele wereld aan hun macht te onderwerpen tot vermeerdering van hun rijkdom. Het startschot daartoe gaf Truman in 1945. Hun veroveringszucht kent geen grenzen en is grenzenloos. Ook een deel van de kosmos hebben ze inmiddels tot hun eigendom verklaart.
 
Amerika zal de wereld meesleuren in haar ondergang, daar kunnen we van uitgaan.
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.