In Batavië gebeurt alles (bijna) 50 jaar later…

Gu Zhinong
Op 8 augustus 1966 sprak Mao in Peking de volgende nu voor Batavië richtinggevende woorden:

« De grote culturele en proletarische revolutie dient om de burgerlijke ideologie te liquideren. We dienen de reactionaire academische kopstukken te verslaan en te vernietigen. Zo ook de burgerlijke elite. »

De methoden in Mao’s China zijn niet meer van deze tijd. De Chinezen van Europa hebben een eigentijdse strategie ontwikkeld. Voor iedereen zichtbaar, wegkijken heeft geen zin.

Nog een les uit het verleden. Eens speelde Hitler leentjebuur bij de door hem, ondanks de gepredikte propaganda, zeer bewonderde Stalin. Hetzelfde verschijnsel zien we nu in Batavië terug. Andere middelen, andere personen. Het resultaat van dit moderne fascisme zal op hetzelfde uitlopen. Vernietiging begint bij cultuur, het enige dat ons mensen onderscheidt van andere levende wezens. Gaat cultuur verloren dan volgt de rest onherroepelijk vanzelf.

Sieg Heil, Führer…

Voor al het overige kunt u terecht bij het meesterbrein van de PVV: « Bezuinigen op kunst is een keuze » door Martin Bosma, wie anders?


We zijn nu weer vijf jaar verder en precies vijftig jaar nadat Mao die historische woorden sprak. Wilders presenteert een verkiezingsprogramma volledig in zijn geest. Bovenstaande woorden zouden als motto kunnen dienen voor dit programma. Ons wacht de Bataafse cultuurrevolutie.

Het wordt wel de hoogste tijd voor een waarheidscommissie over de handel en wandel van Wilders en Bosma. Zij stimuleren rechtstreeks een genocide waarbij ze denken hun handen niet vuil te hoeven maken. Een genocide die samengaat met een ecocide die het einde van de mensheid kan inluiden.


White Power… Update 8 september 2016
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.