Eigenlijk is de maffia aan het roer

René Magritte: Le Coucher de soleil


Toegevoegd maart 2019 en terug gedateerdVrij, de vrijheid van handelen om poen te verwerven. Zorg voor de behoeftigen uit eigen kring en heb lak aan de rest totdat we er allen onder controle aan te gronde gaan.

Weet je wat, dacht ik, laat ik eens bij m’n oude spulletjes terugkijken, toen ik met dit epistel bezig was. Er moesten nogal wat linkjes ververst worden en zo kwam ik uit in de maand waarop deze reconstructie gebaseerd is. Voor mij was het een verdrietige tijd, m’n moeder was overleden, het gore PVV volkje ging uit de bol, tijdelijk werd ik praktisch blind en of dat niet genoeg was ging schorem, Friedrich Eckhardt m.n. zelfs zo ver m’n zoon en z’n vrouw in schunnige verdachtmakingen te betrekken.

Achteraf gezien is het opmerkelijk dat figuren die zich afficheren als links, sociaal, begaan met de mensheid en de natuur, praktisch letterlijk en zeker kwa geest, de laster, de bedreigingen, de smaad, de beschuldigingen enzovoort overnamen en er zeer opmerkelijke aan toevoegden. Zo zou ik leider zijn van een Tibaert groep die aanslagen beraamde, een stille van de veiligheidsdienst AIVD en ik zou een undercoveragent zijn ten dienste van en betaald door Wilders als gezworen antisemiet nota bene, want ook dat hoorde er bij de overstelpende reeks beschuldigingen, ik zou zo zeggen, uiteraard toe. Er is veel meer aan dergelijk fraais, maar deze schieten me nu te binnen.

U begrijpt dat alles in het werk gesteld moest worden deze alcoholist, die niet van kindertjes kon afblijven, psychopaat, dementerend, achter slot en grendel te brengen, zeer zeker omdat hij zich niet vrijwillig aan medicatie onderwierp en zo een gevaar voor de bevolking van Maastricht opleverde. Enfin, lezers van dit weblog kennen het verhaal, ook het aller fraaiste, deze dwaze onverlaten gingen er toe over om de politie te bewegen het OM vervolging tegen mijn persoon te laten instellen. Eentje zei te weten dat zulks door het OM in Maastricht al in gang was gezet. Voor verdere vervolging werd opgeroepen tot fondsverwerving, omdat er vanuit gegaan mocht worden dat ik tot hoge (geldelijke) straffen veroordeeld zou worden. Men rekende zich al bij voorbaat rijk.

U lacht, u zegt dit is de waanzin puur? Nee hoor, ik noem dit fascisme puur, voor mij de hoofdreden dat ik op internet door ben gegaan het proces dat zich rond Tibaert voltrok te blijven schilderen. Cruciaal voor mij zijn dan ook de voortdurende aanslagen, zo kun je het wel noemen, die op mijn weblogs en Twitter accounts werden gepleegd met als resultaat dat er slechts een account is overgebleven, Tibaert, en mijn weblogs bij Google verdwenen. Veel is daardoor niet meer zichtbaar voor mij en dus ook niet voor het publiek en voor politie en justitie. De dader in kwestie heeft hier lak aan, sterker, ze bleek in haar sas toen mijn spullen verdwenen waren en haakte bijna ogenblikkelijk in op het spel dat door onverlaten werd gespeeld. Je kunt haar als censor beschouwen voor de fascistische zaak. Ze, het is een vrouw, voert nu, haar eigendunk is groot, de scepter over een site genaamd Krapuul. Kan het toepasselijker?

De ervaring leert, pas je aan, loop in de pas, zwijg over wat niet in de kraam past. Twee personages doemen op, deze dag, vandaar dit voorbeeld, personages die later op dit gebied van wanten wisten. Beiden heten links te zijn, ze zouden zich ontpoppen tot vulgaire fascisten vanaf het moment dat de schone schijn niet meer te handhaven viel. Eigenlijk is de maffia aan het roer…

tibaert tweets


Geen enkel terrein, letterlijk of figuurlijk, wens ik over te laten aan fascisten. Geen enkel. Dit was en is nog steeds mijn credo. Schoftenstreken, vieze spelletjes of wat ook, van wie dan ook, nagel ik aan de schandpaal. Ik hoor en zie en hou mijn mond niet. Begrepen Krapuul?
 
Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.