Eigenlijk is de maffia aan het roer

René Magritte: Le Coucher de soleil

Toegevoegd maart 2019 en terug gedateerdVrij, de vrijheid van handelen om poen te verwerven. Zorg voor de behoeftigen uit eigen kring en heb lak aan de rest totdat we er allen onder controle aan te gronde gaan.

Weet je wat, dacht ik, laat ik eens bij m’n oude spulletjes terugkijken, toen ik met dit epistel bezig was. Er moesten nogal wat linkjes ververst worden en zo kwam ik uit in de maand waarop deze reconstructie gebaseerd is. Voor mij was het een verdrietige tijd, m’n moeder was overleden, het gore PVV volkje ging uit de bol, tijdelijk werd ik praktisch blind en of dat niet genoeg was ging schorem, Friedrich Eckhardt m.n. zelfs zo ver m’n zoon en z’n vrouw in schunnige verdachtmakingen te betrekken.

Achteraf gezien is het opmerkelijk dat figuren die zich afficheren als links, sociaal, begaan met de mensheid en de natuur, praktisch letterlijk en zeker kwa geest, de laster, de bedreigingen, de smaad, de beschuldigingen enzovoort overnamen en er zeer opmerkelijke aan toevoegden. Zo zou ik leider zijn van een Tibaert groep die aanslagen beraamde, een stille van de veiligheidsdienst AIVD en ik zou een undercoveragent zijn ten dienste van en betaald door Wilders als gezworen antisemiet nota bene, want ook dat hoorde er bij de overstelpende reeks beschuldigingen, ik zou zo zeggen, uiteraard toe. Er is veel meer aan dergelijk fraais, maar deze schieten me nu te binnen.

U begrijpt dat alles in het werk gesteld moest worden deze alcoholist, die niet van kindertjes kon afblijven, psychopaat, dementerend, achter slot en grendel te brengen, zeer zeker omdat hij zich niet vrijwillig aan medicatie onderwierp en zo een gevaar voor de bevolking van Maastricht opleverde. Enfin, lezers van dit weblog kennen het verhaal, ook het aller fraaiste, deze dwaze onverlaten gingen er toe over om de politie te bewegen het OM vervolging tegen mijn persoon te laten instellen. Eentje zei te weten dat zulks door het OM in Maastricht al in gang was gezet. Voor verdere vervolging werd opgeroepen tot fondsverwerving, omdat er vanuit gegaan mocht worden dat ik tot hoge (geldelijke) straffen veroordeeld zou worden. Men rekende zich al bij voorbaat rijk.

U lacht, u zegt dit is de waanzin puur? Nee hoor, ik noem dit fascisme puur, voor mij de hoofdreden dat ik op internet door ben gegaan het proces dat zich rond Tibaert voltrok te blijven schilderen. Cruciaal voor mij zijn dan ook de voortdurende aanslagen, zo kun je het wel noemen, die op mijn weblogs en Twitter accounts werden gepleegd met als resultaat dat er slechts een account is overgebleven, Tibaert, en mijn weblogs bij Google verdwenen. Veel is daardoor niet meer zichtbaar voor mij en dus ook niet voor het publiek en voor politie en justitie. De dader in kwestie heeft hier lak aan, sterker, ze bleek in haar sas toen mijn spullen verdwenen waren en haakte bijna ogenblikkelijk in op het spel dat door onverlaten werd gespeeld. Je kunt haar als censor beschouwen voor de fascistische zaak. Ze, het is een vrouw, voert nu, haar eigendunk is groot, de scepter over een site genaamd Krapuul. Kan het toepasselijker?


tumblr_p2eifnOCBf1sn33lio1_1280

De ervaring leert, pas je aan, loop in de pas, zwijg over wat niet in de kraam past. Twee personages doemen op, deze dag, vandaar dit voorbeeld, personages die later op dit gebied van wanten wisten. Beiden heten links te zijn, ze zouden zich ontpoppen tot vulgaire fascisten vanaf het moment dat de schone schijn niet meer te handhaven viel.


7 oktober 2011


Read Tibaert on paper.li/Tibaert/131322…

Sire, er zijn nog Belgen – De Standaard standaard.be/artikel/detail… via @destandaard

Leve de RK-kerk… RT @wilders_truusje: Parochie bereidt zich voor op een breuk – Christendom – TROUW: bit.ly/oxuJWp via @addthis

@abdelrachidk85 Weet je, dat vermoeden had ik al heel lang. De NL beschaving, die blanke weet je wel, is met de vertrossing begonnen. #gtst

@abdelrachidk85 NL ligt bijna in ’t buitenland, toch worden de buitenlandse media genegeerd. En de meeste mensen kijken, luisteren naar…

#FF De tweet van de week… RT @occupyadam@Zetteke een zooitje maken ze ervan hier in Nederland overal het zelfde

@occupyadam Eigenlijk is de maffia aan het roer. Maken alleen maar winst en hebben de macht die ze willen. #video #kapitalisme #fascisme

@occupyadam Wat zal ik zeggen op m’n ouwe dag? Takel af en hou de moed erin. We blijven lachen…;-)

@ajboekestijn Maak even een PDFje van dat artikel uit de FT, wil je? #Summers

@occupyadam Denk maar zo, dooie vissen zwemmen met de stroom mee…;-)

@leolewin Leo, door m’n PVV activiteiten zie ik je weinig. Nu dus even wel… Ook welterusten en tot spoedig kijk!

 


Vervolgens reageer ik op iemand die inmiddels verdwenen is:


De zogeheten vrije markt dus… Ja, die geprivatiseerde ‘collectieve’ sector is nu van alle markten thuis.
Wat ons die liberalisering heeft gekost? Dat is staatsgeheim.
Niemand, ik zweer het je. Alles is er door vergiftigd. Aan de consumptie-ideologie wordt alles ondergeschikt gemaakt.
De voorbeelden die je noemt zijn heel mooie. De veroorzakers van ziekten, besmettingen ed, draaien die voor de schade op?
Ooit gehoord dat onderwijs primair dient om elk kind zijn gaven te doen ontwikkelen…
O ja, alles dat de soep ingedraaid wordt, of dat nou het spoor of de banken zijn, daar draaien wij voor op.
Desnoods worden ze genationaliseerd… Totdat… Is al eerder vertoond als zaken niet meer winstgevend zijn en toch nodig.
Doen we… En wie laten we erin donderen?
Ja, en alvast welterusten… Droom maar niet van die vrije markt…

 


Tussendoor nog de lieve groeten aan Lily en een RT van @theoreet:


Anarchist writings, news and updates on #occupy Wall Street. If you’re there, or visited it or any of the other… bit.ly/mTSdgC

 


Aansluitend een vraag waarop nooit antwoord kwam:


Het is maar wat je onder schulden verstaat… RT @dreoudman: Welk land heeft de meeste schulden?

 Een mooi verhaal uit het huidige Rusland over Marx: “Karl Marx: das bittere Brot des Autors des “Kapitals” ” > http://ow.ly/6PXuu
“Sozialismus als Tagesaufgabe und als Prozess” > http://ow.ly/6PXx3
Als antwoord op 
Bedankt voor de attendering!
Als antwoord op 
@onedinline2010 Onder ben ik begonnen wat meer informatieve stukken bij elkaar te zetten…

 

 
Zo maakte ik virtueel kennis met iemand die me een jaar later wenste te spreken, mij a.h.w. ter verantwoording riep. Nog steeds niet weet ik m.b.t. wat of wie. Duidelijk is nu wel dat hij van de hoed en de rand wist.
 


Ik lees: ” @ajboekestijn @ereszet nee sociaal democratie is net als kapitalisme destructief” Kan een middel met de kwaal vergeleken worden?

 


De nachtelijke sessie werd daarmee beëindigd. Net als van Oudman heb ik nooit iets inhoudelijks vernomen van Boekestijn. Niet van belang verder, zinvolle informatie was en is voor mij het belangrijkst.


“Vieillir en Europe…” par Micheline Paunet, août 1971 > http://ow.ly/6Q1SS Een dossier van 40 jaar geleden over pensioen, eenzaamheid…

“Une photo pour l’Histoire” of hoe de geschiedenis de Amerikanen steeds weer inhaalt > http://ow.ly/6Q23O #Pakistan #Reagan

 
Schermafdruk 2019-03-04 05.04.59
 Geen enkel terrein, letterlijk of figuurlijk, wens ik over te laten aan fascisten. Geen enkel. Dit was en is nog steeds mijn credo. Schoftenstreken, vieze spelletjes of wat ook, van wie dan ook, nagel ik aan de schandpaal. Ik hoor en zie en hou mijn mond niet. Begrepen Krapuul?


Uitgelichte afbeelding: René Magrittebron
Ingevoegd: babydark

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.